«Βγες από την παμπ μου!» Ο ιδιοκτήτης αμφισβητεί τον εργάτη Starmer (V)

Φωνάζοντας “Βγείτε από την παμπ μου”, ένας ιδιοκτήτης στη νότια Αγγλία έριξε τη Δευτέρα τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Εργατικό Κόιρ Στάρμερ και τον κατηγόρησε για αυτό που είπε ήταν η αποτυχία του να αμφισβητήσει το κλείδωμα COVID-19 της κυβέρνησης.

Ο Στάρμερ, ο οποίος βρισκόταν σε εκστρατεία στην πόλη Μπαθ πριν από τις τοπικές εκλογές τον επόμενο μήνα, είπε στους δημοσιογράφους ότι «διαφωνούσε βαθιά» με κάποιες από τις απόψεις του άνδρα, συμπεριλαμβανομένου όταν αναρωτήθηκε εάν πρέπει να υπάρξουν περιορισμοί στον κοραναϊό.

Οι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο μπορεί συχνά να έχουν λάθος πόδι όταν μεταφέρουν το μήνυμά τους απευθείας στο κοινό, αλλά οι σκηνές ενός ιδιοκτήτη που φωνάζει στον Στάρμερ και που συγκρατούνται από την ασφάλειά του ήταν μια πιο δραματική συνάντηση από τους περισσότερους.

Ο ιδιοκτήτης, που αναγνωρίστηκε ως Ροντ Χάμφρις από το BBC, είπε στον Στάρμερ: «Με απέτυχε. Έχω γίνει Εργάτης ψηφοφόρος όλη μου τη ζωή. Έχετε αποτύχει να είστε η αντιπολίτευση, δεν έχετε ρωτήσει εάν λειτουργεί το κλείδωμα.

«Καταλαβαίνετε ότι χιλιάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει επειδή δεν έχετε κάνει τη δουλειά σας και κάνετε τις πραγματικές ερωτήσεις».

Ο ηγέτης των Εργατικών, που άκουσε τον ιδιοκτήτη, του είπε ότι διαφωνούσε.

Λίγο αργότερα, είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Humphris «βαθιά δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να είχαμε κλειδωμένο κλείσιμο, δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να υπάρχουν περιορισμοί και, σε κάποιο βαθμό, ερωτήθηκε αν υπήρχε πανδημία.

«Τώρα προφανώς δικαιούται αυτήν την άποψη. Φοβάμαι ότι διαφωνώ βαθιά και νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλη τη χώρα θα διαφωνούσαν βαθιά. “

Source