ΒΙΝΤΕΟ. Ορεινές περιοχές σε λευκό χρώμα – Προβλήματα … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ό, τι κι αν δείχνει το ημερολόγιο στις 10 Απριλίου, σημαίνει ότι είμαστε στα μέσα της άνοιξης. Ο καιρός δεν τα υπολογίζει. Αντίθετα, οτιδήποτε άλλο εκτός από την άνοιξη θυμίζει τον τρέχοντα καιρό.

Πυκνά σύννεφα φαίνονται σε όλη την Κύπρο το πρωί, ενώ οι βροχές ξεκίνησαν νωρίς το πρωί. Στην πραγματικότητα, εγκαταστάθηκε στο Τρόοδος επειδή οι χιονοπτώσεις ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ως αποτέλεσμα, οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος έχουν γίνει ολισθηροί, με την αστυνομία να συμβουλεύει τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος (Platron-Troodos, Karvuna-Troodos, Prodromou-Troodos) είναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή τετρακίνηση. Οι οδηγίες είναι πολύ προσεκτικές.

Επιπλέον, μια διαδρομή έκλεισε λόγω δύο συγκρούσεων στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας. Το μέρος είχε επίσης χαμηλή ορατότητα λόγω της έντονης χαλάζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Δύο λωρίδες σε έναν αυτοκινητόδρομο, μία λωρίδα έκλεισε

Λεπτομερής πρόγνωση καιρού απόψε

Ο καιρός θα είναι μερικώς νεφελώδης απόψε. Ο άνεμος θα είναι βορειοδυτικός, μεσαίος, 4 μπολ, αλλά προσωρινά στον άνεμο, μέχρι ισχυρός, 5 μπολό. Θάλασσα ποιος θα ανησυχεί; Η θερμοκρασία θα μειωθεί σε և 5 βαθμούς στην ξηρά, περίπου 10 στην ακτή և 0 βαθμούς στα βουνά, όπου θα εμφανιστούν τοπικοί παγετοί.

Ο καιρός την Κυριακή θα είναι μερικώς νεφελώδης.

Τη Δευτέρα: Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως καθαρός, αλλά τοπικά θα είναι νεφελώδης. Τρεις βαθμοί Κελσίου θα αυξηθούν σταδιακά σημαντικά σε διάστημα τριών ημερών για να κυμαίνονται ελαφρώς από τις μέσες κλιματικές τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source