ΒΙΝΤΕΟ. Ο Σάλος ρίχνει το γιο του στο χιόνι με έναν Ολυμπιονίκη σκι

Ο Salo δημιούργησε ένα βίντεο που δείχνει ότι ο Αμερικανός πρωταθλητής σκι ρίχνει το παιδί του στο χιόνι, βυθίζεται τόσο πολύ που “εξαφανίζεται” από την εικόνα.

Αφού δέχθηκε σκληρή κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του υπερασπιζόμενος την κίνηση του. Η αστέρι σκι մայր Ulia Mancuso, μια 36χρονη μητέρα ενός που ζει στην Καλιφόρνια με τον σύζυγό της Dylan Fish και τον μικρό γιο τους Sonny, πρέπει να εξηγήσει πώς έκανε το βίντεο, το οποίο κοινοποιήθηκε πρόσφατα με 249.000 οπαδούς. Ινσταγκραμ.

Στο σύντομο βίντεο, ο 36χρονος σκιέρ βλέπει τον χαμογελαστό γιο της ψηλά πριν τον ρίξει στον αέρα, ο οποίος στη συνέχεια προσγειώνεται στο χιόνι, όπου βυθίζεται και εξαφανίζεται από τη θέα ενώ η μητέρα του πηγαίνει μαζί του. βγαίνει από εκεί.

Αναγνωρίζοντας ότι δεν θα συμβούλευε άλλους γονείς να «ρίξουν το παιδί τους στο χιόνι», είπε ότι υπήρχε «μηδενικός κίνδυνος» για τον γιο της.

Το αγόρι φαινόταν να χαμογελά σε όλο το βίντεο, ντυμένος με ζεστό κοστούμι χιονιού, καπέλο και γάντια, αλλά μερικοί δήλωσαν ότι το χαμόγελό του θα μπορούσε να καλύψει το «άγχος» της εμπειρίας. “Καημένο παιδί. Μερικές φορές το γέλιο συνοδεύεται από άγχος. “Είναι πολύ νέος για να πει τι ένιωθε πραγματικά”, είπε στον Melusinashant.

Ο πρώην Ολυμπιονίκης, ο οποίος τώρα αποχώρησε από τους Αγώνες αφού κέρδισε ένα χρυσό, δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο, επέκρινε μερικά από τα 287.000 άτομα που ήταν παρόντα για ασφάλεια.

Ο Mancuso είπε στους οπαδούς του ότι μερικοί άνθρωποι παρενόησαν το βίντεο. Απλώς μας γνώρισε τότε. “Δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος να θαφτεί κανείς στο χιόνι στο υπόγειό μας για μια μέρα, παρακολουθούσαμε κυριολεκτικά την πτώση του χιονιού.” Πρόσθεσε ότι η οικογένεια είχε «εκπαιδεύσει» πριν κάνει αυτό το βήμα.

Πηγή: iefimerida.gr

Source