ΒΙΝΤΕΟ. Σεβαστείτε τη μνήμη του Σωτήρη Μίκελ … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Σωτήρης Μιχαήλ Χατζηκωνσταντής, μέλος της ομάδας βόλεϊ της Ανόρθωσης, που πέθανε την Τρίτη, τιμήθηκε από την ομάδα ποδοσφαίρου.

Πριν από την έναρξη της προθέρμανσης, οι παίκτες περνούσαν μπροστά από μια αφίσα που κρέμεται από την ανατολική πλατφόρμα του σταδίου, αφήνοντας λουλούδια στη μνήμη του.

Σε δήλωση του Anorthosis, εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του.

“Ωστόσο, μιλώντας για τον κ. Σωτήρη, η οικογένειά του είναι ολόκληρη η Ανόρθωση επειδή αφιέρωσε τη ζωή του στο σύλλογο. “Στην ομάδα ανθρώπων που αποφάσισαν να ξαναρχίσουν το γυναικείο βόλεϊ στη Λευκωσία το 1987, το σερβίρουν ανιδιοτελώς για 34 συνεχόμενα χρόνια”, δήλωσε η ομάδα της Αμμοχώστου.

Όπως το λέει, “ο άνθρωπος του τμήματος, αγαπητοί φίλοι και αντίπαλοι, που φρόντισαν τα πάντα να είναι στη θέση τους” Το άτομο που ήταν σε καθημερινή επαφή με τους παίκτες ήταν δίπλα του, ό, τι χρειαζόταν. «Ακόμα και σε μια πολύ δύσκολη στιγμή που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μόλις είχε απολυθεί από το νοσοκομείο, το πρώτο του καθήκον ήταν να πάει στο δεύτερο σπίτι του, στο γήπεδο, για να δει αν όλα πήγαν καλά κατά τη διάρκεια της περιόδου που έλειπε»

“Κύριε Σωτήρη, άνθρωποι σαν εσένα βοήθησαν την ένωση μας να αναπτυχθεί. Θα είσαι πάντα ένας από εμάς, ο Σωτήρας της Ανόρθωσης. Είθε η μνήμη σου να είναι αιώνια », καταλήγει η δήλωση.

Source