ΒΙΝΤΕΟ. Συνέβη… αποτυχία… | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ένα απίστευτο παιχνίδι έλαβε χώρα στην Αμμόχωστο μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας և Doxa և. Επτά γκολ, αποτυχίες, και το κόκκινο και το λευκό κέρδισε 4-3.

Η Ντόξα ήταν η ομάδα που πήρε το προβάδισμα στον αγώνα εναντίον του Κίκας. Ο Sadik πέρασε στον Kikas, ο οποίος έκανε ένα ισχυρό σουτ από αριστερά προς τα δεξιά, στέλνοντας την μπάλα στα αριστερά του Weselowski, μετά από τα δίχτυα για το σκορ 0-1.

Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα στη Νέα Σαλαμίνα για να βρει το πόδι της στο 37ο λεπτό, μετά τη διέλευση της Σέργιο από τα δεξιά, η Danilo έκανε το σκορ 1-1 με κεφαλιά.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Βάγκνερ οδήγησε στην κορυφή, σημειώνοντας 2-1 για τη Σαλαμίνα.

Από το πρώτο ημίχρονο, όπου σταμάτησαν, και οι δύο ομάδες συνέχισαν το δεύτερο, με τον Ντόξα να προκαλεί άγχος και ο Οικονομήδης և Κίκας να χτυπά 59 ‘և 62’, αντίστοιχα.

Η Νέα Σαλαμίνα δεν παραιτήθηκε և Στο 65ο λεπτό ο Βάγκνερ ισοφάρισε το σκορ με κεφαλιά, ενώ στο 77ο Ντανίλο σημείωσε το τελικό 4-3 με πέναλτι.

https://www.youtube.com/watch?v=-HPahHhe960:

Η ταυτότητα του παιχνιδιού.

Νέα Σαλαμίνα: Weselowski, Christoforou, Nikolaou (69 ′ Breno), Sergio, Andreu, Osey (90 ′ Varela), Sanko, ou ukalas, Duventru (70 ′ Mustivar), Danilo, Wagner.

Δόξα. Paraskeva, Muktaris, Christoph, Padic, Kikas, Bolievich (86 ′ Karamoko), Traitski (46 ′ Da Costa), Economidis, Luis Carlos (80 ′ Carlitos), Meska, Sadik.

Source