ΒΙΝΤΕΟ. Τρομερό ατύχημα στο δημοσιογράφο Grand Prix Imola Κύπρου

Το Grand Prix της Imola ήταν το επεισόδιο καθώς ο Walter Botas και ο George’s Russell συγκρούστηκαν στον 33ο γύρο, τους χτύπησαν και τους έδωσαν μια κόκκινη σημαία για να συλλέξουν συντρίμμια από τα αυτοκίνητά τους.

https://www.youtube.com/watch?v=ALrjVH0uTM4:

Οι δύο οδηγοί αγωνίζονταν για την ένατη θέση στην κατάταξη, με τη Mercedes να έχει μια μέτρια κούρσα ενώ ο Williams φλερτάρει με τα πρώτα του σημεία της χρονιάς.

Καθώς πλησίαζαν στο Taburello, ο Βρετανός άνοιξε προς τα δεξιά, ο Φινλανδός πήγε πίσω λίγο προς τα δεξιά και ο Ράσελ έβαλε τα πόδια στο βρεγμένο γρασίδι.

Έχασε έπειτα τον έλεγχο και έπεσε σε μια Mercedes, την οποία ακολούθησαν σκόνη και συντρίμμια. Ευτυχώς, και οι δύο βγήκαν από τα κατεστραμμένα αυτοκίνητά τους χωρίς να τραυματιστούν, αλλά υπήρχε ένταση.

Χτυπώντας ο ένας τον άλλον, ο Ράσελ έσπευσε να βγει από το πιλοτήριο του εχθρού, της ζήτησε να μιλήσει και ο Μποτάς απάντησε με σηκωμένο μεσαίο δάχτυλο. Όλα αυτά, αν και οι δύο είναι οδηγοί που ανήκουν στη Mercedes, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να ασχοληθούμε με το περιστατικό του επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της γερμανικής εταιρείας Toto Wolf.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source