ΒΙΝΤΕΟ. Υποφέρει από πόνο, αλλά ήταν τεράστιο … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ένα πολύ δύσκολο αλλά σημαντικό Apollo σκόραρε τρεις πόντους στο παιχνίδι εναντίον του “Union” στο γήπεδο “ir irio”, 2-1.

Το Blues άνοιξε το σκορ στο 67ο λεπτό με τον Grier, και η Ένωση ισοφάρισε με τον Felipe στο 79ο λεπτό με ένα πέναλτι. Δύο λεπτά αργότερα, ο Apollo σημείωσε επίσης το πέναλτι του Bensop, κάνοντας το 2-1.

Με τη νίκη του, ο Απόλλωνας έφτασε τους 54 πόντους και η Ένωση παρέμεινε στα 24 և εκτός της ζώνης ώθησης.

Προφίλ παιχνιδιού.

Ο Απόλλωνα μπήκε στο πεδίο με μεγάλη όρεξη, ο οποίος ήθελε να σκοράρει γρήγορα, ανακουφίζοντας το άγχος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες του, η μπάλα δεν εμφανίστηκε στα δίχτυα του Gandzsky, ο οποίος, όταν ήταν απαραίτητο, δήλωσε ότι είναι παρών.

Ταυτόχρονα, η Ένωση προσπάθησε να χτυπήσει τον αντίπαλο για να σκοράρει, և στο 20ο λεπτό έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου με τον Theodore.

Ο νεαρός επιθετικός πέρασε από το Ngo και άφησε την άμυνα του ναυτικού, αλλά η θέση του πήγε λίγο έξω από τις ακτίνες του Yovanovitch.

Αφού δεν σημείωσε γκολ, και οι δύο ομάδες πήγαν 0-0 στο αποδυτήριο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ένωση υπερασπίστηκε μαζικά, ως αποτέλεσμα του οποίου ο Απόλλωνας δυσκολεύτηκε να βρει περιοχές για να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από το σπίτι του Γκάντσκι.

Ο Απόλλων βρήκε τελικά το δρόμο του στα δίχτυα με τη νέα του εξαγορά, Guerrier, το ’67.

Ο Biseswar πήρε τη γωνία από τη γωνία και ο Grier πήδηξε ψηλότερα από όλους τους άλλους, στέλνοντας την μπάλα στο παράθυρο του Gaddsky, ανίκανη να ανταποκριθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=4c1WfIKzNu8:

Το παιχνίδι στη συνέχεια έγινε ροντέο, το 79, αφού η Ένωση κέρδισε το γκολ του Ρόμπερτς μετά από ένα σουτ του Θεόδωρου, το οποίο εκτελέστηκε με ακρίβεια από τον Φελίπε, εξισώνοντας το σκορ.

https://www.youtube.com/watch?v=2-KQoyEOD2c:

Μέσω του σταυρού, ο Bensop εμφανίστηκε στο έδαφος της Ένωσης, χτυπήθηκε από τον Balazic και ο διαιτητής έδειξε τη λευκή μπάλα.

https://www.youtube.com/watch?v=EPaIWtiHGVU:

Ο ίδιος παίκτης νίκησε τον Ganchevsky 2-1.

https://www.youtube.com/watch?v=oFervHqCtT4:

Η ταυτότητα του παιχνιδιού.

Απόλλων. Yovanovitch, Pedro, Roberts, Kyriakou, Vasiliu (67 ′ Guerrero), Sachetti (58 արկ Markovic), Denik, Papunashvili (58 ′ Bensop), Pittas, Biseswar, Dabo (85 ′ Matei).

ΕΠΓ. Gachevsky, Barbosa, Balazic, Kyriakou, Panos, Barney, Kosma (69 ′ Felipe), Lucero, Theodorou (85 ′ Panos), Gando, Engo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source