Βρέθηκαν τα συντρίμμια του επιβατικού αεροπλάνου … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Το αεροπλάνο Sriwijaya Air B737-500, με το οποίο έχασε την επαφή του λίγα λεπτά μετά την πτήση, έπεσε στη θάλασσα κοντά στην Ακάρτα, ανέφερε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο τοπικά ΜΜΕ.

Ο διοικητής της ακτοφυλακής της Τρισούλα, καπετάνιος Echo Surya Hadi, δήλωσε ότι βρέθηκαν θραύσματα ανθρώπινων άκρων στη θάλασσα, ανέφερε η ΑΠΕ, ανέφερε το AFP, επικαλούμενη την Xinhua.

Το αεροπλάνο, το οποίο πετούσε με πτήση εσωτερικού από Τζακάρτα, Βόρνεο, προς Ποντιανάκ, εξαφανίστηκε από ραντάρ στις 2.30 μ.μ. τοπική ώρα (9.40 π.μ. ώρα Ελλάδας), δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταφορών Αντίτα Ιραβάτι στο AFP

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Ινδονησίας είπε ότι το αεροπλάνο με το οποίο έχασε την επαφή ήταν ένα 27χρονο Boeing B737-500, το οποίο ήταν σε πτήση εσωτερικού.

Το Flightradar24, μια αξιόπιστη υπηρεσία που καταγράφει πτήσεις σε πραγματικό χρόνο εμπορικών αεροσκαφών, δήλωσε στο Twitter ότι η πτήση SJ182 “έχασε περισσότερα από 10.000 πόδια ανά λεπτό, περίπου 4 λεπτά μετά την πτήση από την Ακάρτα”.

Πηγή: in.gr

Source