Βρήκαν ο ένας τον άλλο χάρη στη δοκιμή DNA

Η Molly Sinert και η Emily Bushnell, που γεννήθηκαν στη Νότια Κορέα, υιοθετήθηκαν μόλις γεννήθηκαν και έζησαν χωρίς γνώση ο ένας τον άλλο για χρόνια, συναντήθηκαν στα 36α γενέθλιά τους.

Το Sinert υιοθετήθηκε από οικογένειες των ΗΠΑ που ζούσαν στη Φλόριντα και τον Bushnell στη Φιλαδέλφεια. Πήγαν στο σχολείο, αποφοίτησαν, παντρεύτηκαν.

Φέτος, η 11χρονη κόρη του Bushnell, η Isabel, «Ας αναζητήσουμε το μητρικό οικογενειακό δέντρο. Δεδομένου ότι έχετε υιοθετηθεί, δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν σας. Ας ξεκινήσουμε κάνοντας μια εξέταση DNA. ” Έζησαν χωρίς να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον μέχρι που είπε. Ούτε γνώριζαν ότι είχαν ένα δίδυμο.

Συμπτωματικά, την ίδια περίοδο, ο Sinert, ο οποίος αναρωτιόταν για τη βιολογική του οικογένεια για χρόνια, είχε επίσης ένα τεστ.

Έχοντας δοκιμάσει με τον Sinert και την κόρη του Isabel, ο Bushnell έμαθε ότι είχε ένα δίδυμο αφού έλαβε τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA και έψαξε τους στενούς συγγενείς του στον ιστότοπο που κοινοποίησε τα δεδομένα.

Αρχικά άρχισαν να στέλνουν μηνύματα και να στέλνουν φωτογραφίες ο ένας στον άλλο. Μίλησαν μέσω βίντεο. Συγκεντρώθηκαν στα 36α γενέθλιά τους.

Και για τους δύο, “Η στιγμή της ζωής μας” εκείνη τη στιγμή, αποφάσισαν να μην φύγουν ξανά.

Μπους, “Οι γονείς μου που με μεγάλωσαν είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, με αγαπούσαν πάρα πολύ, αλλά όταν ανακάλυψα ότι είχα ένα δίδυμο, ήταν σαν να γεμίστηκε ένα κενό στη ζωή μου” Ο Σινέρτ είπε, «Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα, έζησα 36 χρόνια χωρίς να το γνωρίζω, ευτυχώς το καταφέραμε. Ακόμα και ο τρόπος συλλογής των μαλλιών μας είναι ο ίδιος » χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Τα δίδυμα, που δεν γνωρίζουν γιατί υιοθετήθηκαν και οι συνθήκες των γονιών τους, σκοπεύουν να πάνε στη χώρα όπου γεννήθηκαν, στη Νότια Κορέα, μετά την επιδημία.

.Source