Βραχίμης. “Ο Κρις δεν φεύγει. Αν προπονηθούν στο γήπεδο μας, θα τραυματιστούν “

Ο συναγερμός έκλεισε στην Καρμιώτισσα μετά τις έντονες δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Chris Michael, ο οποίος είπε τη Δευτέρα το βράδυ ότι εάν οι συνθήκες προπόνησης δεν βελτιωθούν, θα παραιτηθεί. Ο πρόεδρος της ομάδας Polemidia, Δημήτρης Βραχίμης, έδωσε ραδιοφωνική εκπομπή (Super Sport fm 104.0), τονίζοντας ότι ο Κύπριος προπονητής δεν θα φύγει. Ταυτόχρονα, μίλησε για τις προσθήκες στο παράθυρο μεταφοράς Ιανουαρίου.

Σχετικές ενότητες.

Για υποστήριξη μεταφοράς. “Έχουμε το δικαίωμα σε 4 μεταγραφές, ο προπονητής είναι επιθυμητός, έχει βρει 1-2 παίκτες, τους μιλάει, θα μας ενημερώσει. Θα κάνουμε και τις τέσσερις μεταφορές. “

Chris για παράπονα σχετικά με τις συνθήκες εκπαίδευσης. “Το πρόβλημα είναι με το γήπεδο. Είναι σαν το γήπεδο, δεν μπορείτε να προπονηθείτε και η Χρύση φοβάται να προπονηθεί εκεί. Μας πήγαν στο Στάδιο Ερμής για μερικές μέρες και βγάλαμε. Εκπαιδεύουμε μόνοι μας σε κάποιες γωνίες όπου το γρασίδι είναι καλό. Εάν προπονηθούν σωστά, θα τραυματιστούν σε αυτό το γήπεδο. Δεν υπάρχει γρασίδι στο χωράφι. Το δημοτικό συμβούλιο είναι υπεύθυνο, αλλά δεν παρέχει τίποτα στο πεδίο. Φυσικά, δεν υπάρχουν μεγάλα μέσα. Ο δήμαρχος μας έδωσε ένα άλλο στάδιο όσο μπορούσαν να μας βοηθήσουν, αλλά βγήκαμε ξανά. Καταλαβαίνω τη Χρυσή. “Έχει κουραστεί από αυτό.”

Σχετικά με την παραίτηση. “Του μίλησα χθες το βράδυ, δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά πρέπει να δούμε τι πρόκειται να κάνουμε, κανείς δεν μας βοηθά. Σηκώνουμε για προπόνηση, σηκώνουμε για να παίξουμε στη Λίφα στην Πάφο, πληρώνουμε πολλά χρήματα. “20-30 χιλιάδες ευρώ χρειάζονται για την επισκευή του σταδίου μας.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source