Βρετανία. Πλήθος φωτογραφιών έξω από το κατάστημα (φωτογραφίες)

Πλημμύρες την ημέρα των Χριστουγέννων. Υπάρχουν ατελείωτες ουρές μπροστά από καταστήματα σε ορισμένα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου που δεν υπόκεινται σε γενική κατάσταση αποκλεισμού.

Πολλές εικόνες ξαναγράφηκαν εκτός βρετανικών καταστημάτων και πολλές αγνόησαν την ενοχλητική επιδημιολογική εικόνα του Old Albion με μια νέα μεταδοτική μετάλλαξη που φαίνεται να επηρεάζει μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Εκατοντάδες αγοραστές παρατάσσονται το πρωί της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων.

Το αδιαχώριστο καταχωρίστηκε σε καταστήματα στο North Tinside, στο Leicester, στο Λίβερπουλ και έξω από το Μπέρμιγχαμ.

Υπενθυμίζεται ότι οι περιοχές που περιλαμβάνονται στις ζώνες 1, 2 և 3 δεν υπόκεινται στο γενικό καθεστώς αποκλεισμού.

Υπενθυμίζεται ότι παρατηρήθηκαν πλήθη κοντά σε βρετανικά πολυκαταστήματα μετά την άρση της καραντίνας στις 2 Δεκεμβρίου.

Οι Βρετανοί βγήκαν στους δρόμους, αλλά λίγες μέρες αργότερα η εορταστική ατμόσφαιρα μετατράπηκε σε ενοχλητική, με ταχέως αναπτυσσόμενες μολύνσεις από κοροναϊούς.

Η Downing Street, ωστόσο, λαμβάνει όλο και περισσότερα μέτρα για να σταματήσει η εξάπλωση μιας νέας μετάλλαξης στον ιό.

Ωστόσο, οι συντηρητικοί βουλευτές δεν έχουν απαλλαγεί από τον Μπόρις Τζον Ονσον, ο οποίος αντιμετώπισε την οργή των μελών του κόμματός του, οι οποίοι τον κατηγορούν για αμέλεια και ολιγαρχία.

Δεν αποκλείεται ότι η βρετανική κυβέρνηση θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες να επεκτείνει την «κόκκινη ζώνη» – έναν γενικό αποκλεισμό σε άλλα μέρη της χώρας.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source