Βρετανία. Τα φάρμακα θεραπείας με κοροναϊό έρχονται στο σπίτι

Αξιωματούχοι της βρετανικής κυβέρνησης διαπραγματεύονται με φαρμακευτικές εταιρείες για την αγορά ειδικών φαρμάκων. Ελπίζω ότι μέχρι το φθινόπωρο θα βρουν το πιο κατάλληλο θεραπευτικό κοκτέιλ για να αποτρέψουν ένα νέο κύμα της επιδημίας.

Κατεβάστε το ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CYPRUS IM ΕΔΩ για Android Android և ΕΔΩ για iOS

Το Downing Street προετοιμάζει μια ασπίδα το φθινόπωρο για το φόβο της επανεμφάνισης ενός κοροναϊού

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης LM, η διοίκηση του γιου Onson προετοιμάζει ένα πρόγραμμα σύμφωνα με το οποίο οι ασθενείς θα μπορούν να λαμβάνουν φάρμακα στο σπίτι πριν υποφέρουν από σοβαρό κοροναϊό.

Στη Βρετανία, ωστόσο, το ιικό φορτίο έχει ήδη μειωθεί σημαντικά. Ο δείκτης μεταδοτικότητας R μειώθηκε στο 0,7, ένας στους πέντε ενήλικες έλαβαν δύο δόσεις του εμβολίου και περισσότεροι από τους μισούς είχαν τουλάχιστον μία.

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι στο Λονδίνο έψαχναν τρόπους για να κάνουν τις θεραπείες στο σπίτι πιο αποτελεσματικές.

Το κοκτέιλ των ναρκωτικών δεν έχει ακόμη αποφασιστεί, αλλά η διοίκηση Son Onson βρίσκεται σε συνομιλίες με φαρμακευτικές εταιρείες.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι η διαθεσιμότητα εμβολίων και τακτικές εξετάσεις είναι τα κλειδιά για την επιστροφή στο φυσιολογικό μέχρι το καλοκαίρι
, αλλά η κυβέρνησή του υποστηρίζει επίσης την έρευνα για τα ναρκωτικά για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της επιδημίας.

“Το νέο Antivirals Taskforce θα προσπαθήσει να αναπτύξει καινοτόμες θεραπείες που μπορείτε να πάρετε στο σπίτι για να σταματήσετε το Covid-19”, δήλωσε ο John Onson.

Αυτά τα φάρμακα θα μπορούσαν να είναι «μια άλλη ζωτική προστασία ενάντια σε περαιτέρω αύξηση των λοιμώξεων – να σώσει περισσότερες ζωές», πρόσθεσε.

Ο στόχος των φαρμάκων που αναζητούνται είναι να αποτρέψουν όσους έχουν διαγνωστεί θετικά με τον ιό, έτσι ώστε να μην αρρωστήσουν σοβαρά και συνεπώς να μην χρειάζεται να νοσηλευτούν.

Οι εικόνες πνιγμού, που επικράτησαν στα βρετανικά νοσοκομεία τον περασμένο χειμώνα, είναι σίγουρα περιζήτητες για αποφυγή.

Βρετανοί επιστήμονες εκτιμούν ότι το στεροειδές φάρμακο δεξαμεθαζόνη և tocilizumab, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως στην αρθρίτιδα, μειώνει τον κίνδυνο θανάτου σε ασθενείς με σοβαρό Covid-19.

Ο Patrick Valence, επιστημονικός σύμβουλος της κυβέρνησης, λέει ότι τα αντιιικά χάπια μπορούν να προστατεύσουν όσους δεν μπορούν να πάρουν εμβόλια και θα είναι μια γραμμή άμυνας έναντι του ιού.

Πηγή: protothema.gr

Source