«Βρισκόμαστε στο σπίτι συνομιλίες με το Turkcell» συνεχίζεται

Οργάνωση διάφορων προγραμμάτων χιούμορ και ειδήσεων και πρόσφατα λαμβάνει χώρα μπροστά στο κοινό με το πρόγραμμα με τίτλο «Τι θα ήμουν; Θα πραγματοποιηθεί.

Ο Kuzey Kıbrıs Turkcell συνεχίζει «Είμαστε στο σπίτι με τις συνομιλίες Turkcell» με τη συμμετοχή ειδικών ομιλητών. Οι συνομιλίες που μεταδίδονται ζωντανά σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων πραγματοποιούνται σε διάφορα θέματα, από την υγεία έως τον αθλητισμό, από το πώς τα παιδιά θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία και το χιούμορ. Οι τελευταίοι καλεσμένοι των συνομιλιών We Are Home με τον Turkcell θα είναι οι Mehmet Ekin Vaiz και Gülşen Erçin με τίτλο «Χιούμορ κατά την πανδημία».

Σε αυτήν την περίοδο που η επιδημία Covid-19 επηρέασε τα πάντα στη ζωή μας, η συζήτηση για να μιλήσουμε για το χιούμορ θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021. Η συνομιλία, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων του Kuzey Kıbrıs Turkcell, θα πραγματοποιηθεί σε 35 λεπτά. Οι Mehmet Ekin Vaiz και Gülşen Erçin θα διεξάγουν το πρόγραμμα διαδραστικά απαντώντας στις ερωτήσεις του κοινού.

.Source