Γίνονται εργασίες για την εξάλειψη της δυσλειτουργίας στις τηλεοπτικές εκπομπές

πανό61

Ο διευθυντής της Bayrak Radio Television Corporation (BRTK), Meryem Özkurt, δήλωσε ότι οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό για να εξαλειφθεί η δυσλειτουργία στις εκπομπές που αποστέλλονται στο δορυφορικό κέντρο της Türksat μέσω δορυφόρου.

Στη δήλωσή του σχετικά με τη δυσλειτουργία στις τηλεοπτικές δορυφορικές εκπομπές, ο Özkurt σημείωσε ότι λόγω της διακοπής ηλεκτρικής ενέργειας που σημειώθηκε στο Κέντρο Μεταφοράς Λευκωσίας την Πέμπτη το βράδυ, 24 Δεκεμβρίου, σημειώθηκαν διακοπές στις εκπομπές που στάλθηκαν μέσω δορυφόρου στο δορυφορικό κέντρο του Türksat στην Άγκυρα Gölbaşı στις 22.30.

Ο Özkurt δήλωσε ότι η εργασία επισκευής ξεκίνησε εκείνη τη στιγμή και ότι τα σήματα στάλθηκαν στο δορυφορικό κέντρο μέσω του Διαδικτύου και ότι η εργασία συνεχίστηκε για την εξάλειψη της αποτυχίας της ζεύξης.

Ο διευθυντής της BRTK Meryem Özkurt, ο οποίος πληροφόρησε ότι ενδέχεται να προκύψουν ορισμένα σφάλματα όπως καθυστερήσεις, tessellations και συγχρονικότητες στις μεταδόσεις πακέτων TRNC που αποστέλλονται μέσω του Διαδικτύου, δήλωσε ότι προσπαθούν να ολοκληρώσουν τα έργα το συντομότερο δυνατό.

Source