Γενική Συνέλευση TBMM – Τελευταία στιγμή

Η Κοινοβουλευτική Γενική Συνέλευση, η Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, το Καζακστάν και το Μαυροβούνιο με τους 6 του δηλώνοντας τυχόν κατάλληλες νομοθετικές προτάσεις συζητήθηκαν για την επικύρωση διεθνών συμφωνιών.

Οι νομοθετικές προτάσεις που συζητήθηκαν στη Γενική Συνέλευση έχουν ως εξής:

Η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν μεταξύ της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας Ίδρυση Πολιτιστικών Κέντρων, Λειτουργία και κατάλληλη τοποθεσία που ο Νόμος περί Επικύρωσης της Συμφωνίας Προσφέρει Δραστηριότητες

Προσφέρετε την κατάλληλη τοποθεσία όπου ο νόμος για την επικύρωση της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ της κυβέρνησης της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν και της Δημοκρατίας της Τουρκίας μεταξύ της κυβέρνησης της ενέργειας και των μεταλλευτικών περιοχών

Η κατάλληλη διαπίστωσε ότι ο νόμος για την έγκριση της προσφοράς μεταξύ της κυβέρνησης της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν Άμυνας βιομηχανικής συμφωνίας συνεργασίας με την κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Τουρκίας

Κατάλληλα διαπιστώθηκε ότι ο νόμος για την έγκριση της συμφωνίας στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ της κυβέρνησης της Δημοκρατίας του Καζακστάν και της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας

Η κατάλληλη διαπίστωσε ότι ο Νόμος Έγκριση Προσφοράς μαζί με το σημείωμα της Συμφωνίας Συνεργασίας Αμυντικής Βιομηχανίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας και της Κυβέρνησης του Μαυροβουνίου

Δημοκρατία της Τουρκίας και η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου Συμφωνία Ελεύθερων Συναλλαγών μεταξύ της ίδρυσης μεικτής επιτροπής με τον ορισμό της έννοιας και τη διοικητική συνεργασία της συμφωνίας ελευθέρων συναλλαγών με τη συμφωνία για την ελευθέρωση των συναλλαγών για την τροποποίηση του πρωτοκόλλου II σχετικά με τις μεθόδους 1/2017 Έγκριση του ψηφίσματος Αρ. ότι τα πρωτόκολλα και τα παραρτήματα της συμφωνίας πρότασης για την έγκριση του προέδρου για άμεση έγκριση των τροποποιήσεων σχετικά με τις τροπολογίες

Από τις συνεντεύξεις

Προτάσεις νόμου Μιλώντας ο αναπληρωτής του GOOD Party στην Κωνσταντινούπολη, Abdul Ahat Andijan κατά τη διάρκεια της συζήτησης, με τους Ουιγούρους που έψαχναν καταφύγιο στην Τουρκία δηλώνοντας ενώσεις διασποράς, προσπάθησαν να εξηγήσουν στο κοινό την δίωξη στην Κίνα, “οι ιμπεριαλιστικές ΗΠΑ υποστηρίζουν την υπόθεση του Ανατολικού Τουρκεστάν που υποτίθεται ότι δεν η κινεζική καταπίεση στο Ανατολικό Τουρκεστάν; ” ρώτησε.

Υπενθυμίζοντας ότι η κυβέρνηση του AK Party υπέγραψε τη συμφωνία έκδοσης με την κινεζική κυβέρνηση το 2017, ο Andican είπε ότι δεν υπάρχει νομικός κοινός λόγος μεταξύ των δύο χωρών στον ορισμό του εγκλήματος και των εγκληματιών.

Εξηγώντας ότι υπήρχαν συγγενείς που επέστρεψαν στη Σοβιετική Ένωση στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Andican είπε, “Εάν δεν θέλετε να κάνετε παρόμοιο λάθος, εάν δεν θέλετε να προκαλέσετε παρόμοια καταστροφή με διάφορες δικαιολογίες, μην αποσύρετε αυτή τη συμφωνία στη Γενική Συνέλευση που ονομάζεται.

Ο αναπληρωτής HDP της Κωνσταντινούπολης Züleyha Gülüm δήλωσε ότι οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Boğaziçi ήθελαν να εκλεγούν οι πρυτάνεις μέσω δημοκρατικών εκλογών και είπε ότι ήθελαν οι δυνάμεις ασφαλείας να αποσυρθούν από το πανεπιστήμιο.

Ισχυρίζοντας ότι η κυβέρνηση είναι «εχθρός της ελευθερίας», ο Γκιλουμ ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση φοβόταν να χάσει την εξουσία.

“Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να παίζει με τη φωτιά”

Ο αναπληρωτής MHP Kayseri, Ismail Ozdemir, η νέα ατζέντα του Καυκάσου, με την έννοια της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας και της ειρήνης, εκφράζει ότι δύο χώρες προσελκύουν το πιο πολύτιμο, “θα πραγματοποιηθεί με το Αζερμπαϊτζάν οποιαδήποτε συνεργασία ισοδύναμη με την αξία της Τουρκίας αγκαλιάστε και υπερασπιστείτε. ” είπε.

Σημειώνοντας ότι πολλοί κύκλοι έχουν λάβει θέση σύμφωνα με τη νέα κατάσταση στην περιοχή μετά τον Καραμπάχ, ο Özdemir είπε, “Ενώ ο 21ος αιώνας αποκαλύπτει την οργή και το βάρος της τουρκικότητας σε κάθε τομέα, η επικράτηση του ειρηνικού κλίματος στην περιοχή του Καυκάσου ήταν η ήττα εκείνων που επιδιώκουν το χάος σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχει επίσης ένα αποτέλεσμα που μπορεί να ενισχύσει τις υπάρχουσες συνεργασίες με τις χώρες που υπάρχουν. ” βρήκε την αξιολόγηση.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μικοτάκης, τα λόγια της ΤΔΒΚ σχετικά με την τουρκική στρατιωτική παρουσία “Audacity χειρότερα σύγχυση” δήλωσε ότι ο Οζντεμίρ, “για να αμφισβητήσει την τουρκική παρουσία στην Κύπρο, αβάσιμη προσέγγιση προς την Τουρκία και τη Βόρεια Κύπρο πιστεύει ότι μπορείτε να αερίζετε τα δικαιώματα της Τουρκικής Δημοκρατίας, sıkışınca γιατί δεν βασίζονται στη δική τους δύναμη δεν είναι για εκείνους που αναζητούν καταφύγιο. μίλησε.

Τονίζοντας ότι αυτή η έξοδος του Miçotakis ήταν μια προκλητική πράξη, ο Özdemir είπε, “Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να παίζει με τη φωτιά. Διαφορετικά, ποιος είναι ο σωστός και ποιος έχει δίκιο και πώς να πάρει το δικαίωμα θα είναι σαφώς έμπειρος.” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Ο αναπληρωτής CHP της Κωνσταντινούπολης Unal Cevikoz, υπενθυμίζοντας ότι η Γενική Συνέλευση του Ηνωμένου Βασιλείου αποδέχεται τους νόμους περί προσφορών που διέπουν τη συμφωνία ελευθέρων συναλλαγών με την Τουρκία, έγινε εντός 2 ετών από την εξέταση των θεμάτων ανθρωπίνων δικαιωμάτων Με άλλα λόγια, το Ηνωμένο Βασίλειο βγήκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά το ζήτημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν αποτελεί πλέον ζήτημα στην ατζέντα μας μόνο με την Ευρωπαϊκή Ένωση και μελλοντικές εμπορικές συμφωνίες Το ΗΒ θα αξιολογηθεί μέσω της οπτικής για τα ανθρώπινα δικαιώματα. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

“Ο Μελίχ Μπουλού πρέπει να απορριφθεί”

Ο αναπληρωτής HDP Gaziantep Mahmut Toğrul ισχυρίστηκε ότι το AK Party έχει εφαρμόσει το σχέδιο εναρμόνισης των πανεπιστημίων στο πλαίσιο της δικής του γνώμης και ότι οι διορισμένοι πρυτάνεις είναι μέλη του AK Party και ακόμη και ως εκπρόσωποι του Προέδρου.

Ισχυρίζοντας ότι το ακαδημαϊκό περιβάλλον καταστράφηκε και τα ακαδημαϊκά ιδρύματα κατέστησαν ακατάλληλα, ο Toğrul ισχυρίστηκε ότι οι αρχές δόθηκαν στον πρύτανη που διορίστηκε από το AK Party.

Ο Toğrul υποστήριξε ότι ενώ γίνονται οι διορισμοί, κανένα πανεπιστήμιο δεν έχει ακουστεί, αλλά επειδή δεσμεύεται από τις παραδόσεις του Boğaziçi, διεκδίκησε το πανεπιστήμιο. “Εάν ο Βόσπορος στην Τουρκία έπεσε επίσης παγκόσμια φύση, θα τελειώσει τελείως.” είπε ο Toğrul, καθηγητής Δρ. Ήθελε να απολυθεί ο Μελίχ Μπουλού.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ομίλου MHP Levent Bülbül δήλωσε ότι ο πρόεδρος της MHP Devlet Bahçeli έχει επίσης απευθυνθεί φοιτητές πανεπιστημίου πολλές φορές και είπε ότι δεν είναι ενάντια στους φοιτητές πανεπιστημίου για να δείξουν τη στάση τους απέναντι σε ορισμένα θέματα.

“Αντιθέτως, είμαστε μέλος ενός κινήματος που έχει την ιδέα ότι οι μαθητές μας δεν παραμένουν αδιάφοροι για τα εθνικά ζητήματα.” Ο Bülbül είπε ότι σε ένα περιβάλλον όπου ήταν αποφασισμένο ότι 101 στους 108 ανθρώπους που κρατήθηκαν δεν ήταν φοιτητές του Πανεπιστημίου Boğaziçi, ζήτησε από τους μαθητές να είναι προσεκτικοί και να μην προσεγγίσουν τυφλά την κατάσταση. Ο Bülbül σημείωσε ότι σε αυτό το σημείο, η προσπάθεια αποτροπής της παράδοσης γενεών στο έγκλημα, των τρομοκρατικών οργανώσεων και των μαύρων κύκλων αποτελεί μεγάλη ευθύνη απέναντι στο έθνος.

Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Τουρκίας μεταξύ της κυβέρνησης της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν Η ίδρυση πολιτιστικών κέντρων, η λειτουργία και οι δραστηριότητες της επικύρωσης της σύμβασης για την πρόταση νόμου εγκρίθηκε με ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε μετά τη συνεδρίαση που νομιμοποιήθηκε κατάλληλη τοποθεσία.

Ο Nimetullah Erdoğmuş, Αντιπρόεδρος της Συνέλευσης, δήλωσε ότι η ψηφοφορία όλων των άλλων προτάσεων των οποίων οι διαπραγματεύσεις έχουν ολοκληρωθεί θα πραγματοποιηθεί αύριο στη συνεδρίαση.

Ο Erdoğmuş έκλεισε τη συγχώνευση για να συναντηθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, στις 14:00.

Source