Γενικός Διευθυντής της Αμμοχώστου. “Έχουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια για τη φροντίδα των ασθενών” [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Amalia Hatsigiani, Εκτελεστική Διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, μας έδωσε ένα εγκάρδιο μήνυμα λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2020, στέλνοντας μηνύματα αγάπης, αισιοδοξίας, αλληλεγγύης και ελπίδας.

Συγκεκριμένα, η κα Χατζηγιάννη είπε ότι «ο δρόμος προς το άγνωστο, που προκαλεί συναγερμό και άγχος, φόβο μόλυνσης, φόβο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, δυσπιστία για την ανθεκτικότητα μας, όλες οι επιστημονικές και ανθρωπιστικές μας ανάγκες πρέπει να μετριαστούν και να κινητοποιηθούν. ευκαιρίες να υποστηρίξουμε αλλά και να δικαιολογήσουμε τους ασθενείς μας που μας είδαν ως τη μόνη τους ζωή. ”

Εκτός από τη θεραπεία, το προσωπικό του “Sanatorium Hospital” έχει προσφέρει ψυχολογική και συναισθηματική βοήθεια στους ασθενείς καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ενεργώντας ως υποκατάστατο της οικογενειακής ζεστασιάς.

«Ελπίζουμε ότι η επιδημία θα τελειώσει, αλλά το ανθρωπιστικό ιδανικό έχει κερδίσει. “Όπου υπάρχει σεβασμός, αγάπη, μαχητικότητα, αλληλεγγύη, ανθρωπότητα, πολεμούν ενάντια σε ασθένειες”, τόνισε η κα Χατζηγνήνη.

Τέλος, περιέγραψε τις εκκενώσεις ως απόλυτη επιτυχία, σημειώνοντας ότι η επιδημία μπορεί να προκάλεσε μεγάλη ταλαιπωρία, αλλά υπογράμμισε για άλλη μια φορά τα πλεονεκτήματα του κυπριακού λαού.

Source