Γερμανία Η Τουρκία ως «υψηλός κίνδυνος μόλυνσης», το κάτω μέρος της λίστας

Τουρκία προς Γερμανία

Αναφέρθηκε ότι η νέα ταξινόμηση θα ισχύει από την Κυριακή 11 Απριλίου.

Τουρκία προς Γερμανία

Γερμανία, ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων 55 χιλιάδων στην Τουρκία ειδικότερα έχει ενταχθεί στον κατάλογο των χωρών με υψηλό κίνδυνο μόλυνσης. Η προηγούμενη κατάσταση της «ζώνης κινδύνου» της Τουρκίας με τη «ζώνη υψηλής συχνότητας» έχει αλλάξει. Το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε τον λόγο της αλλαγής, καθώς ο αριθμός των περιπτώσεων τις τελευταίες επτά ημέρες έχει υπερβεί τις 200 ανά 100 χιλιάδες άτομα.

Σύμφωνα με την έκθεση Deutsche Welle Turkish, το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) στην Τουρκία, καθώς και οι πληροφορίες που περιέχονται στις σελίδες της Κροατίας σήμερα, συμπεριλήφθηκαν στη λίστα της Αρμενίας και της Ουκρανίας όπου υπάρχει υψηλός κίνδυνος μόλυνσης. Η νέα ταξινόμηση θα ισχύει από την Κυριακή 11 Απριλίου. Ο κατάλογος, ο οποίος περιλαμβάνει περισσότερες από 40 χώρες, περιλαμβάνει ευρωπαϊκές χώρες όπως οι Κάτω Χώρες, η Γαλλία, η Πολωνία και η Τσεχία, οι οποίες είναι γείτονες της Γερμανίας.

στον ιστότοπο του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών, σημείωσε ότι άλλαξε την κατάσταση της Τουρκίας σε σχέση με τον κίνδυνο μόλυνσης. Το γερμανικό υπουργείο πολιτών στην Τουρκία “δεν είναι υποχρεωτικό, από ταξίδια αναψυχής” συνεχίζεται η προειδοποίηση αποφυγής. Προειδοποιητικό κείμενο σχετικά με το Υπουργείο Υγείας της Τουρκίας και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ανακοίνωσαν ότι δόθηκαν σύνδεσμοι για τις δηλώσεις σχετικά με τον αριθμό των νέων περιπτώσεων.

ταξίδι επιστροφής από την Τουρκία στη Γερμανία εντός 48 ωρών πριν από τη δοκιμή PCR με αρνητικά αποτελέσματα συνέχισε να γίνεται από την καθορισμένη συνθήκη. οι άνθρωποι έχουν έρθει να κάνουν ένα τεστ PCR στην Τουρκία δεν εξαιρούνται από τις υποχρεώσεις καραντίνας στη Γερμανία, το κράτος στο οποίο έφτασε η πόλη σημείωσε ότι οι κανονισμοί καραντίνας συνεχίζουν να ισχύουν.

Άλλες ειδήσεις της Τουρκίας

.Source