Γεωργικά νέα. Χριστόφορος Πισσαρίδης. Διαγραφή εθνικών χρεών προς την ΕΚΤ

Ταυτόχρονα, γράφτηκε από τον οικονομολόγο Thomas Piquetti Διαγραφή ευρωπαϊκού δημόσιου χρέους στα χέρια της ΕΚΤ.

Ταυτόχρονα, προβλέπει ότι: Η επιδημία θα φέρει χωρικές αλλαγές στον τομέα της εργασίας και της ζωής των πολιτών. Υπερασπίστηκε την ευέλικτη απόσταση εργασίας, πιστεύοντας ότι η επιδημία θα αφήσει ένα βαθύ σημάδι στην αγορά εργασίας. στην οργάνωση άλλων πόλεων. “Το κράτος πρέπει να φροντίσει τους αυτοαπασχολούμενους”, είπε.

Ο Κύπριος οικονομολόγος, σε μια τηλεδιάσκεψη για το μέλλον της εργασίας που διοργάνωσε η ισπανική εφημερίδα Mobile World Capital, τόνισε ότι τίποτα σαν η επιδημία δεν είχε τέτοιο αντίκτυπο στις συνήθειες μας στην παγκόσμια οικονομία, ενώ η ανθρώπινη επικοινωνία είναι βασικός παράγοντας για την υγεία κρίση. Σύμφωνα με τον κ. Πισσαρίδη, αυτό που συνέβη δραματικά τον τελευταίο χρόνο κοινωνικής απόστασης είναι μια δραστική αλλαγή σε όλες τις πτυχές της ζωής, από την εργασία έως την οργάνωση των πόλεων.

“Πριν επικεντρωθούμε στο αν οι εργασίες θα μπορούσαν να αυτοματοποιηθούν, τώρα Υπάρχει ένα νέο στοιχείο – φυσική εγγύτητα “ τονίζει և εξηγεί πώς είναι Η αναγκαστική απόσταση έχει δώσει τεράστιες αναλογίες στην απομακρυσμένη επεξεργασία, ενώ δημιούργησε επίσης το ηλεκτρονικό εμπόριο. Και μπροστά σε αυτήν τη νέα πραγματικότητα, δεν υπάρχει άλλη! “Ακόμα κι αν ο κοροναϊός παύσει να αποτελεί πρόβλημα, ο αντίκτυπός του στις εταιρείες θα είναι ελάχιστος”, προβλέπει.

Λέγεται ότι μετά την επιδημία, η τηλεργασία և η τηλεδιάσκεψη θα παραμείνει, αλλά ο Πισαρίδης βλέπει βαθιές αλλαγές από αυτές: τονίζει ότι οποιοσδήποτε τρόπος εργασίας που σχετίζεται με την τεχνολογία, οι υπηρεσίες ταχυμεταφορών և η απομακρυσμένη απασχόληση θα «επιταχυνθεί». “Σε περιόδους αβεβαιότητας Είναι πιο ευέλικτο για τις εταιρείες να προσλαμβάνουν ανεξάρτητους ειδικούς για την παροχή της (απαιτούμενης) υπηρεσίας, “Αντί να προσλαμβάνουν εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης.”

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο κ. Πισσαρίδης δεν παραβλέπει αυτήν την ευελιξία. Η ευελιξία πρέπει να διατηρηθεί, καθώς αυτό θα επιτρέψει στους διανομείς να εργαστούν για περισσότερες από μία πλατφόρμες ή επιχειρήσεις. Ωστόσο, αναγνωρίζει ότι “το πρόβλημα με τέτοια ευελιξία είναι ότι δεν υπάρχει εργοδότης που (σε αμειβόμενη εργασία) παρέχει αναρρωτική άδεια, αφήνει παροχές.”

Τι πρέπει να κάνει το κράτος απουσία συγκεκριμένου εργοδότη, απάντησε ο βραβευμένος με Νόμπελ οικονομολόγος Η κυβέρνηση θα πρέπει να δημιουργήσει ένα ταμείο που μπορούν να χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι για αναρρωτική άδεια, αναρρωτική άδεια κ.λπ. Το ταμείο θα συγκεντρώσει χρήματα από ψηφιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιούν οι διανομείς για παραδόσεις. “Ξέρω ότι λειτουργεί. “Είναι ένας καλός τρόπος για να παραμείνεις ευέλικτοι και να ενδιαφερόμαστε για τις κοινωνικές πτυχές της εργασίας”, είπε.

Όπως λέει ο βραβευμένος με Νόμπελ οικονομολόγος: “Θα επιστρέψουμε στα ψώνια ξανά, αλλά όχι όσο και πριν (από την επιδημία). Το ίδιο ισχύει και για κινηματογράφους, θέατρα και εστιατόρια. «Οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να κάνουν περισσότερα στο σπίτι», αλλά όχι στις δουλειές του σπιτιού. Όταν κάποιος εργάζεται από το σπίτι, δεν θέλει να το μαγειρέψει ή να το καθαρίσει μετά το τέλος του (δουλειά). Έτσι θα προσλάβει κάποιον άλλο για να το κάνει for Η νοικοκυρά θα γίνει ένα νέο επάγγελμα. Αυτή η υπηρεσία κερδίζει ήδη δυναμική στο Ηνωμένο Βασίλειο και νομίζω ότι θα ωφελήσει πολύ περισσότερα.

Αλλαγές στον τρόπο παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών և Η ταχεία ανάπτυξη των ηλεκτρονικών συμβάσεων θα αντικατοπτρίζεται επίσης στην αστική δομή. “Οι εμπορικές τιμές ενοικίασης μειώνονται ήδη […] “Η σαφής διάκριση μεταξύ εμπορικών και κατοικημένων περιοχών των πολιτών θα αλλάξει”, δήλωσε ο Χριστόφορος Πισσαρίδης. “Εάν οι άνθρωποι εργάζονται από το σπίτι, θα υπάρχει λιγότερη ζήτηση για εμπορικό χώρο στο κέντρο της πόλης, περισσότερη ζήτηση για υπηρεσίες κατοικιών ή επιχειρήσεις”, είπε, αν και εξαρτάται επίσης από τη φύση, το σχεδιασμό και τις συνθήκες χρήσης κάθε πόλης. Για παράδειγμα, η Βαρκελώνη θα είναι πιο ευέλικτη από το αυστηρό Λονδίνο.

Τέλος, ο Χριστόφορος Πισσαρίδης επαινεί την ευρωπαϊκή ανταπόκριση στην επιδημική κρίση, εστιάζοντας στο γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την καθιστά συχνά προϋπόθεση για την υποστήριξη έργων με περιβαλλοντική ή καινοτόμο πρόταση. Στην πραγματικότητα, η ΕΕ φαίνεται να κάνει καλύτερα από άλλες χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Προς το παρόν, δεν παραλείπει να σχολιάσει θετικά την ΕΚΤ Ե դիրք շուկ և շուկ շուկ :::::: շուկ ծրագիրը ծրագիրը ծրագիրը ծրագիրը ծրագիրը ծրագիրը ծրագիրը ծրագիրը ծրագիրը: ::::::::::::: :: Απλώς μας γνώρισε τότε. Τώρα αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς τα επιτόκια είναι μηδέν. “Όταν ανεβαίνουν, οι χώρες θα κληθούν να πληρώσουν τόκους αντί να χρησιμοποιούν επενδύσεις”, είπε, αν και αναγνώρισε ότι το να λένε “αυτό το ποσό δεν θα επιστραφεί” δεν ήταν καλό για το μέλλον των χρηματοοικονομικών συναλλαγών. Και ολοκληρώνει την αναφορά στο χρέος της Ελλάδας, το οποίο πλησιάζει το 200% του ΑΕΠ. “Ως Έλληνας, πρέπει να είμαι υπέρ (διαγραφή χρεών).”

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στις Ειδήσεις Google և Γίνετε ο πρώτος που θα γνωρίζει τα νέα

,Source