Γιάννης. “Αν δεν ήταν για τον Μπέργκ, θα τους γνώριζε κάποιος;” Το APOEL θα πρέπει επίσης να “

Για τους «Κύπριους» Κυπρίους ποδοσφαιριστές, το ταλέντο τους στάζει τον Δημήτρη Ιωάννου. Μιλώντας στο Active (107.4 & 102.5) և “To Score”, είπε ο βετεράνος, ο τρέχων προπονητής ποδοσφαίρου τόνισε ότι εάν η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αναγκάσει δύο Κύπριους να ξεκινήσουν, θα υπάρξουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Ο πρώην άσσος του APOP, Apollon, Anorthosis և Ο Ολυμπιακός επαίνεσε τον Henning Berg για το γεγονός ότι έδωσε στους νέους παίκτες της Ομόνοια την ευκαιρία να επιλέξουν և και είπε ότι με τα νέα οικονομικά στοιχεία που είναι διαθέσιμα στο APOEL, θα υποβάλει εκ νέου αίτηση για αύξηση. Κυπριακοί ποδοσφαιριστές.

Ανακοινώσεις λεπτομερώς:

Τι πιστεύετε για τους Marino Zionis;

“Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, με πολύ ταλέντο, θα έλεγα ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει περισσότερο χρόνο στην Ομόνοια, γιατί είναι ένας παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει, να σκοράρει γκολ, έχει ένα ολόκληρο μέλλον μπροστά του.”

Είναι ηλίθιος στο Berg; “Είμαι οπαδός των Κυπρίων ποδοσφαιριστών, έκανα δηλώσεις πριν από τους αγώνες της εθνικής ομάδας, είπα ότι υπάρχουν ευκαιρίες, τελικά αρκεί για τις ομάδες του να δείξουν εμπιστοσύνη στον Κύπριο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έδειξε στους επίσημους αγώνες. Σε υψηλό εθνικό επίπεδο. “

Υπάρχουν περισσότερα ταλέντα από τα προηγούμενα χρόνια; “Θα αναφερθώ σε ένα ρόλο που έχει κάνει η Ομοσπονδία – ένα μικρό αλλά καλό βήμα, όπου οι δύο Κύπριοι παίζουν στην αρχική σύνθεση. Ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί, դեռ Εξακολουθώ να πιστεύω ότι εάν καταφέρουν να κάνουν και τα δύο υποχρεωτικά, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβουμε μέτρα προς το καλύτερο σε εθνικό επίπεδο. Ένας άλλος παίκτης που έπαιζε ασταμάτητα με την ομάδα του, έχοντας παιχνίδια στα πόδια του, σε αντίθεση με το παρελθόν, όταν υπήρχαν αρκετοί παίκτες δίπλα του, υπήρχε μια στιγμή που δεν είδαμε κανέναν παίκτη από την Κύπρο, πολύ λίγα λεπτά. συμμετοχή, είναι σαφές ότι ακόμη και αυτό το μικρό βήμα που έχει γίνει, πρέπει να γίνει ακόμη μεγαλύτερο βήμα. Αυτή θα είναι η καλύτερη ավելի καλύτερες μέρες θα έρθουν. “Μερικοί παίκτες που δεν βλέπουμε διαφορετικούς, θα τους βοηθήσουν επίσης. Τέλος, θα αφήσουμε λίγο τη xenomania.”

Έχετε παρατηρήσει κάποιον; Για παράδειγμα, το “Ομόνοια”, το οποίο έχει πολλά παιδιά που παίζουν, αντιμετωπίζει τον προπονητή τους – Σιωνί, Λοϊζού, Κατσούλης, Παναγιώτου, τους οποίους είδα στο παιχνίδι, εντυπωσιάστηκα, ήταν το μόνο. Φανταστείτε για ένα δευτερόλεπτο ότι μεταφερθήκατε στον καρμικό κόσμο του Earl. Τον είδαμε στο παιχνίδι, δεν τον ξαναδεί. Ο Κακούλλης, ο οποίος είναι πολύ γρήγορος, μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα, αλλά ποιος είναι αρκετά καλός ξένος παίκτης για να έρθει στην Κύπρο, δεν θέλω να κόψω τους ξένους, γιατί επίσης βοηθούν πολύ, αλλά υπάρχουν και οι παίκτες μας που θα μπορούσαν να ανεβαίνουν ακόμη υψηλότερα αν είχαν περισσότερα λεπτά για να συμμετάσχουν. “

Είναι εύκολο να εμπιστευτείτε τα παιδιά στο ντέρμπι; “Αυτό που είπα πριν είναι ότι περισσότεροι Κύπριοι από την ομοσπονδία πρέπει να ενταχθούν στην αρχική σύνθεση. Εάν ο Apollon έχει τώρα τέσσερις καλύτερους Κύπριους, όπως η Ομόνοια και η Ανόρθωση, είναι θέμα κάθε ομάδας να δει το ρόστερ τους. Θα είναι αξιόπιστα εάν είναι απαραίτητο. Κακό ψέμα, επειδή είμαι επίσης προπονητής, έχετε δίκιο όταν λέτε ότι δεν δείχνουμε αυτοπεποίθηση, prefer προτιμούμε κατά λάθος έναν ξένο από την Κύπρο. Αλλά αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γίνει, θα είναι διαφορετικό. Όταν παίζαμε, μόνο δύο ξένοι είχαν το δικαίωμα. Όταν ξεκίνησα στην Πάφο, δεν ήξερα πώς να περάσω, αλλά το να παίζω παιχνίδια με πήρε από που έφτασα. Ο Πίττας δανείστηκε στον Παραλίμνι, έσκυψε το κεφάλι του, δούλεψε, είχε αρκετές συμμετοχές, γκολ. Επέστρεψε, είδατε πόσο καλός είναι; Εάν ο John On ζούσε στον Απόλλωνα և, θα ήταν αυτό που είναι τώρα. Γι ‘αυτό σας λέω οι λαοί της Ομόνοιας, εάν ο Μπέργκ, που τους είχε τοποθετήσει, δεν είχε έρθει, θα τους γνώριζε κανείς τώρα; Αλλά τα έβαλε κάτω, δικαιολόγησε τον εαυτό του, αυτός που το ξεκίνησε με τους Κύπριους. Τώρα βλέπετε το APOEL, το οποίο έχει ακαδημίες που εργάζονται επαγγελματικά, τώρα δίνουν χρόνο στους Κυπρίους, ինձ υπενθυμίζω ότι μερικές από αυτές θα δημιουργηθούν, θα προσφέρουν πολλά. “Όπως ο Αλόνεφης στην Ομόνοια, ο Χαραλαμπίδης և Φασουλιώτης.”

Ωστόσο, κανένας παίκτης δεν έφυγε πρόσφατα από το APOEL “Γιατί δεν βγήκαν;” Εκείνη την εποχή, το “Omonia” δεν είχε ταλαντούχους παίκτες. Γιατί απέλασε αυτούς τους Κύπριους τώρα; Τα οικονομικά προβλήματα ήρθαν, είδε ότι ο προϋπολογισμός του πρέπει να μειωθεί, όπως τώρα ο APOEL, που δεν είναι ο APOEL που ήταν πέρυσι, πέρυσι, πέρυσι. Τώρα το APOEL θα πάει 4-5 εκατομμύρια, θα πρέπει να το κάνει. “

Ποια νεολαία APOEL σας αρέσει;; “Ο Γαβριήλ έκανε τεράστια διαφορά στην Ανόρθωση χθες όταν μπήκε. Αυτό που δημιουργήθηκε στα αριστερά δημιουργήθηκε από ένα παιδί. Υπήρχε ένας ξένος ποδοσφαιριστής, όταν έγινε η αλλαγή, το παιδί μπήκε χωρίς να ταπεινώσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, έδειξε tsabuka, έκανε τις επιθέσεις του, δημιούργησε ευκαιρίες. “Γιατί δεν μπορεί ένας Κύπριος να πολεμήσει;”

Ian anis για Satsias.Τον κοίταξα. Αυτό το παιδί ξεκίνησε ένα ή δύο κύρια παιχνίδια με τον APOEL, έκανε ένα ή δύο λάθη, αν θυμάστε το πρώτο παιχνίδι όταν ο APOEL έκανε κάποιο λάθος, έχασε μια μπάλα και έχασε μερικά παιχνίδια επειδή έκανε λάθος Είναι δυνατόν να παίξετε ποδόσφαιρο χωρίς λάθη; Πόσα λάθη κάνουμε οι προπονητές; Μπορείτε να χάσετε το παιχνίδι για μια αλλαγή. Όταν κάνετε μια αλλαγή, κερδίζετε το παιχνίδι, όλοι λένε πόσο καλός προπονητής είστε. Την επόμενη εβδομάδα θα μπορούσατε να χάσετε αλλάζοντας το παιχνίδι, λέγοντας ότι δεν έχει ιδέα για το ποδόσφαιρο. Δεν μπορείτε να το ακούσετε έξω, πρέπει να δείτε μέσα. Αν νομίζετε ότι ένας Κύπριος ποδοσφαιριστής, είτε είναι ο Satsias, ο Gabriel ή οποιοσδήποτε, μπορεί να βοηθήσει, θα πρέπει να συμμετάσχει στην ομάδα, αργά, δεν λέω ότι θα γίνω έντεκα μια νύχτα, αργά և όχι το πρώτο λάθος να μείνω έξω. «

Σχετικά με τη σχέση του με τους αδελφούς Ciel. «Είναι οι αδερφές μου και οι αδελφοί μου, από την αδερφή μου. Και όταν ξεκίνησαν, ο Βαλεντίνος πήγε στο AEL σε δοκιμαστική βάση · του είπαν ότι δεν το έκανε, έφυγε από την AEL και μετά τον έπιασαν ξανά για περισσότερα χρήματα. Αν πήγαινα, τότε πήγαινε για πεντακόσια κιλά, γιατί τον πήγα στη δίκη Erim, μου είπαν ότι δεν το έκανε, το επίπεδό του είναι χαμηλό, τότε βρήκε πού ήταν, και τώρα είναι εκεί που είναι: “Απλώς για να μιλήσω για μερικούς από τους Κύπριους που πήγαν σε ξένες ακαδημίες, όπως ο Βαλεντίνος, ο Νίκολας, ο Λόφις, όταν επέστρεψαν, δεν μπορούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο με κανέναν άλλο τρόπο, γιατί ξέρω ότι εργάζονται εκεί. Έχουν επίσης εκπαίδευση ποδοσφαίρου, οι παίκτες εργάζονται σκληρά και επαγγελματικά για μερικές ώρες, κάτι που δεν έχουμε στην Κύπρο. “Σκεφτείτε ένα παιδί που εκπαιδεύεται για μιάμιση ώρα, αν έκανε τρεις ώρες το πρωί, δύο ώρες το απόγευμα.”

Πριν από το χθεσινό παιχνίδι, είχατε γνώμη για τον Στέφανο Χαραλάμπους, Ολυμπιακό. Ο Στέφανος ήταν στη Θεσσαλονίκη, μετά στο Άρσεναλ και μετά στο Βέλγιο, ο πατέρας του ήταν ο συμπαίκτης μου. Το μικρό δεν μπορούσε πλέον να σταθεί στο εξωτερικό, επέστρεψε. Όταν συνάντησα τον πατέρα του, είπα ότι ήταν λάθος να επιστρέψει το μωρό. “Είχε τόσο πολύ ταλέντο, πήγε εκεί γιατί δεν είναι εύκολο να είσαι σε ομάδα στο Βέλγιο, από εκεί το κατάστημα της Premier League.”

Αλλά δεν υπονομεύετε τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν στην Κύπρο με αυτόν τον τρόπο; “Αυτό έχει αποδειχθεί, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε, για παράδειγμα, την Ενωμένη Ακαδημία όπου ο Νικόλαος ήταν με κανέναν στην Κύπρο, μιλάμε για άλλα γεγονότα. “Επειδή παρακολουθούσα προπόνηση και παιχνίδια, αυτό που συμβαίνει εκεί είναι απίστευτο.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source