“Γιατί δεν παίζει η Τουρκική Δημοκρατία της Κύπρου στην Ούφα;”

MKE Ankaragücü Προπονητής Hikmet Karaman, σε μια ερώτηση σχετικά με το Ευρωπαϊκό Super League, “Η γειτονική χώρα στην Κύπρο μπορεί να παίξει στην UEFA, αλλά η Κύπρος είναι Τουρκική …

Ο προπονητής του MKE Ankaragücü, Hikmet Karaman, είπε σε μια ερώτηση σχετικά με το Ευρωπαϊκό Σούπερ Λιγκ, “Η γειτονική χώρα στην Κύπρο μπορεί να παίξει στην UEFA, αλλά η Τουρκική Δημοκρατία της Κύπρου δεν είναι αποδεκτή από την UEFA. Αφήστε τους να απαντήσουν σε αυτό.”

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αφού αξιολόγησαν τον αγώνα στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα Denizlispor, ο Karaman απάντησε στις ερωτήσεις σχετικά με το Super League, το οποίο συγκλόνισε την ευρωπαϊκή ατζέντα, “Θέλω να το πω αυτό. Γιατί δεν παίζει η Τουρκική Δημοκρατία της Κύπρου στην UEFA; “Δεδομένου ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα καθολικό άθλημα που πρέπει να κάνουν όλοι. Από την άλλη πλευρά, η γειτονική χώρα στην Κύπρο μπορεί να παίξει στην UEFA, αλλά η Τουρκική Δημοκρατία της Κύπρου δεν γίνεται δεκτή στην UEFA. υπάρχει”. Δεν μεταφέρετε τις ομάδες αυτής της πολιτείας στην UEFA. Δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό, τον απαγορεύετε επίσης να παίζει φιλικά παιχνίδια εκεί. Είμαι περίεργος εδώ. Αφήστε τους να το απαντήσουν “, είπε.

(Yunus Emre Kartal – Ali Nargüner – Cem Geçim / İHA)

Source