Γιατί η Κύπρος, όπως και άλλες χώρες, δεν μπήκε σε έναν γενικό αποκλεισμό; (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι επόμενες μέρες θεωρούνται καθοριστικές για την επιδημική εικόνα της Κύπρου, Δρ. Στην Irini Kristak για να αναφέρουμε ότι πρόκειται για μια πολύ δυναμική κατάσταση.

Μιλώντας στην εκπομπή “ALPHA Kalimera”, ο ειδικός των μολυσματικών ασθενειών δήλωσε ότι ο υπολογισμός δεν είχε χαθεί, η εικόνα “καθαρίστηκε” πολύ σύντομα. Πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα των γρήγορων δοκιμών κυμαίνονται, αλλά οι αριθμοί παραμένουν υψηλοί.

Ερωτηθείς εάν υπήρχαν φήμες ότι η χώρα θα έπρεπε να είχε λάβει αυστηρότερα μέτρα, όπως ένας γενικός αποκλεισμός, η κ. Christak είπε ότι οι χώρες που είχαν λάβει μια τέτοια απόφαση είχαν διαφορετική εικόνα. Όσον αφορά την Κύπρο, οι περιπτώσεις ήταν μεγάλες, αλλά η κατάσταση, καθώς και η εισαγωγή, ήταν εύχρηστη.

Irini Kristaki – Ειδικός για τις λοιμώξεις
“Για να είναι αποτελεσματικό, το κλείσιμο πρέπει να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες, τουλάχιστον ένα μήνα. Και αυτό θα σε έκανε να κουραστείς. “Σε αυτήν την περίπτωση, πιθανότατα δεν υπάρχει” χρυσή λύση “.”

Όπως εξήγησε, υπάρχει μια αύξηση σε χώρες που έχουν λάβει πιο αυστηρά μέτρα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η οποία μπορεί να οφείλεται στο πιο μεταδοτικό στέλεχος που κυκλοφόρησε πρόσφατα στις κοινότητες.

Αναφερόμενος στην επιδημιολογική διαδικασία της χώρας, ο Δρ. Ο Κριστάκη είπε ότι σε τρεις εβδομάδες θα πρέπει να παρατηρήσουμε μια αξιοσημείωτη μείωση, κάτι που δεν συνέβη, η επιστημονική ομάδα διερεύνησε τους λόγους. Όσο για το τι θα γεννηθεί μετά τις 10 Ιανουαρίου, είπε.

Irini Kristaki – Ειδικός για τις λοιμώξεις
“Θα φάει τις επόμενες μέρες, ο αισθητήρας είναι τι συμβαίνει στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, τι συμβαίνει σε σοβαρά άρρωστους ασθενείς, πόσα κρεβάτια υπάρχουν στο ΣΚΠ, ποιος είναι ο συνολικός αριθμός κρεβατιών που χρειάζονται για περαιτέρω ανάπτυξη, η παροχή της απαραίτητης ιατρικής περίθαλψης;” συγκεντρώθηκαν. “

Ο ειδικός των μολυσματικών ασθενειών τόνισε ότι είναι ανθρώπινα αδύνατο να ελέγξουμε τον καθένα μας για να διατηρήσουμε τα μέτρα, σημειώνοντας ότι κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ή τριών μηνών η ημέρα πρέπει να τηρείται αυστηρά, λόγω τυχόν περιορισμών που ενδέχεται να προκύψουν, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε ευάλωτες ομάδες. ομάδες:

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι χθες, Τρίτη, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 907 νέες περιπτώσεις κοροναϊού – 4 ακόμη θανάτους ασθενών.

Source