Για μια μεγάλη μάχη στη Γερμανία, ένα μικρό … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Μικρός Παναγιώτης γεννήθηκε στη Γερμανία, γεννήθηκε στις 16/11/2020. Και έπρεπε να υποβληθεί σε άμεση θεραπεία στο Νοσοκομείο Macareo στη Λευκωσία, χωρίς η οικογένειά του να γνωρίζει τι τον κράτησε μακριά τους μέχρι να μπορέσουν να τον αγκαλιάσουν καλά.

Ο Μικρός Παναγιώτης είχε διάσειση και έπρεπε να μετακομίσει στο Μακαρέο, όπου για έναν ολόκληρο μήνα, όπως τόνισαν οι γονείς του σε μια επιστολή στα ΜΜΕ, κανείς δεν τον ενημέρωσε για την κατάστασή του.

Σε μια επιστολή, οι γονείς του μικρού Παναγιώτη ευχαρίστησαν τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιανάκη, για την πολύτιμη βοήθειά της. Όπως τονίζεται, η κυρία ian ήταν η μόνη που φρόντιζε τον γιο της μόνη της – συμφώνησε να τον πάει στη Γερμανία, όπου ενημερώθηκαν ότι πάσχει από μια σπάνια ασθένεια.

“Χωρίς την προαναφερθείσα παρέμβαση, το παιδί θα είχε μείνει στην Κύπρο, όπως μας είπαν οι γιατροί, με αβέβαιο μέλλον και ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης.”

Συνέχισε ότι όλες οι πόρτες που χτυπήθηκαν ήταν όλες κλειστές, εκτός από την κα Ian Yanaki «Τον ευχαριστούμε θερμά wish ευχόμαστε στον Θεό να ανταμείψει όλες τις καλές πράξεις που έχει κάνει για εμάς. Για εμάς, η νέα χρονιά ξεκινά σίγουρα πιο θετικά χάρη στην κυρία Ian Yanaki, όσο ζούμε, θα την είμαστε ευγνώμονες».

Source