Για να αποφύγετε την αστυνομία στους δρόμους … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ιδίως στους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος, η αστυνομία έχει καταρτίσει ένα σχέδιο για την καταστολή των πολιτών, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι αναμένεται να μετακινηθούν στα βουνά. Μετά το πρώτο χιόνι στις κορυφές των βουνών, πολλοί άνθρωποι θέλουν να σπεύσουν σε μέρη για να απολαύσουν την ομορφιά της φύσης. Ωστόσο, αυτό απαγορεύεται ρητά από το νόμο, καθώς οποιαδήποτε κίνηση πρέπει να χρησιμοποιεί τον αριθμό μηνύματος 8998.

Οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα να είναι στο Τρόοδος, διευκρίνισε η αστυνομία, είναι οι μόνοι που θα πάνε για σπορ (για παράδειγμα, ποδηλάτες) αφού στείλουν ένα μήνυμα στο 99 699 με τον αριθμό 6, που είναι για άσκηση. Όπως ανέφερε η αστυνομία: ΚΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ:“Άνθρωποι από όλες τις περιοχές μπορούν να πάνε στο Τρόοδος, δηλαδή, έστειλε αυτό το μήνυμα, αλλά δεν θα μπορέσει να πάει και να καθίσει και να απολαύσει τη φύση, επειδή πρέπει να προπονηθούν, και εννοείτε σε τρεις ώρες.”

Ταυτόχρονα, η παρουσία της αστυνομίας στους δρόμους θα είναι ισχυρή, καθώς έχει αναπτυχθεί ένα ειδικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει αυστηρό έλεγχο όλων των δρόμων, ιδίως των δρόμων που οδηγούν στο Τρόοδος, καθώς υπάρχουν πολλοί που θα προσπαθήσουν να πάνε στα βουνά.

“Θα πραγματοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιθεωρήσεις. «Οι οδηγοί των πολιτών πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες που δόθηκαν», ήταν το τυπικό σχόλιο της υπηρεσίας Τύπου της αστυνομίας, ενώ εάν οι άνθρωποι έχουν λάβει τα νέα μέτρα, υπάρχει μια θετική ένδειξη ότι οι περισσότεροι πολίτες τα ακολουθούν. “Πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι το έχουν διαπράξει, αλλά υπάρχουν ακόμη και κάποιες παραβιάσεις από μικρό αριθμό πολιτών”.

Έχει καταστεί σαφές ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να εκπαιδεύεται σε άλλη περιοχή, αλλά να μην κακοποιείται από εκείνους που προσπαθούν να εξαπατήσουν το σύστημα. Απαγορεύεται η πρόσβαση σε πλατείες, παιδικές χαρές και κάμπινγκ.

Θυμηθείτε ότι η κατηγορία 6 είναι σωματική άσκηση, αρκεί να μην υπερβαίνει τους δύο ενήλικες, εκτός από τους ανηλίκους to περιορίζεται στις περιοχές όπου επιτρέπεται η είσοδος. Επιτρέπεται επίσης σε άτομα να ταξιδεύουν σε άλλες περιοχές για ατομικά θαλάσσια σπορ, εκτός εάν διαμένουν μόνιμα (πρώτος τόπος διαμονής), υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπερβαίνουν τα δύο άτομα, εκτός από ανήλικα παιδιά, συνοδευόμενα από τους γονείς τους. Η μεταφορά πραγματοποιείται εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, և τα άτομα πρέπει να επιστρέψουν στη μόνιμη κατοικία τους την ίδια ημέρα, το αργότερο στις 9 μ.μ. Οι κάτοικοι των περιοχών όπου έχουν πρόσβαση στη θάλασσα δεν μπορούν να πάνε σε άλλη περιοχή για να κάνουν σωματικά αθλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source