Για να λάβετε οδηγίες από τον Σαββίδη τις επόμενες εβδομάδες … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Τις επόμενες εβδομάδες, μια υπόθεση που αφορά τους ισχυρισμούς της Ολυμπιανικής για τον πυροβολισμό του Άντρι Ελευθέριο θα παραπεμφθεί στη Νομική Υπηρεσία για οδηγίες.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι χθες ο αθλητικός πράκτορας μεταφέρθηκε στα όργανα διερεύνησης, οι οποίοι, σύμφωνα με την καταγγελία του πρωταθλητή, φέρεται να τον επιτέλεσαν σεξουαλικά.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου είπε στο ΚΥΠΕ ότι θα καταβληθούν ορισμένες επιπλέον καταθέσεις τις επόμενες ημέρες για να δείξει ότι η υπόθεση θα σταλεί σε νομική υπηρεσία για οδηγίες μετά την ολοκλήρωση της έρευνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Το θέατρο της Κύπρου είναι σοκαρισμένο. Ισχυρισμοί σεξουαλικής παρενόχλησης

Ερωτηθείς εάν ο Κύπριος Ολυμπιανός θα κληθεί ξανά για μπόνους, είπε ότι δεν ήξερε.

Ο άντρας που αναφέρεται στην κατάθεση, Αντρέ Ελευθερίου, φέρεται να κλήθηκε στην αστυνομία πριν από δύο εβδομάδες, αλλά δεν εμφανίστηκε, επικαλούμενος το γεγονός ότι ο δικηγόρος του δεν μπορούσε να παρευρεθεί για κάποιο λόγο.

Τελικά, κλήθηκε ξανά την περασμένη εβδομάδα, και τον εμπόδισε και πάλι να έρθει.

Τέλος, οι ερευνητές έλαβαν μαρτυρία από αυτό το άτομο χθες.

Εκτός από τον Andriy Eleferiu, το ίδιο περιστατικό έγινε μάρτυρας από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας σκοποβολής, zi Ioannis Savvidis.

Σύμφωνα με τον Andriy Eleftherou, η υπόθεση αφορά το ίδιο άτομο, ενώ έλαβαν χώρα στους Αγώνες του Σίδνεϊ του 2006 στην Αυστραλία και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου του 2008.

Πηγή: KYPE

Source