Για παράνομη κατοχή χειροπέδων δύο ατόμων և … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Δύο άνδρες, ηλικίας 42-43 ετών, κατηγορήθηκαν σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για κατηγορίες συνωμοσίας για διάπραξη εγκλήματος, παράνομη κατοχή ναρκωτικών, προμήθεια χρημάτων, εκβιασμό με απειλές και επίθεση με πραγματική σωματική βλάβη. ,

Τα προαναφερθέντα άτομα συνελήφθησαν χθες για να διευκολύνουν τη διερεύνηση της ανωτέρω υπόθεσης. Ένας 40χρονος άνδρας συνελήφθη στην ίδια υπόθεση και κρατήθηκε για προκαταρκτική έρευνα.

Στις 7 Απριλίου, ένας 40χρονος άνδρας ανέφερε στην αστυνομία ότι είχε δεχτεί επίθεση από έναν 42χρονο και έναν 43χρονο άντρα που τον χτύπησε στο πρόσωπο με σιδερένια γροθιές. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαγνώστηκε με όγκο στη μύτη και το άνω χείλος του, και απολύθηκε μετά τη λήψη πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σύμφωνα με τον 40χρονο, ο 42χρονος και ο 43χρονος νεαρός άνδρας τον πλησίασαν και του ζήτησαν να παραδώσει μια σειρά ναρκωτικών με συνολικό μικτό βάρος 143 γραμμάρια. , το οποίο δέχθηκε և συνελήφθη αργότερα.

Η Υπηρεσία κατά των Ναρκωτικών (Επαρχία Λεμεσού) συνεχίζει τις έρευνές της.

Source