“Για πρόσωπο με πρόσωπο εξετάσεις

Ο υπουργός Εθνικής Παιδείας της Τουρκίας Ziya Selcuk, στα γυμνάσια που μοιράζονται μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης απευθύνθηκε σε μαθητές για το πρώτο εξάμηνο που ξεκινά την 1η Μαρτίου κατά την οποία οι εξετάσεις.

Εξήγησε, “Αγαπητοί νέοι. Βεβαιωθείτε ότι ακούω τη φωνή σας και διαβάζω τις δημοσιεύσεις σας.” Ο Selçuk δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της επιδημικής περιόδου, έλαβαν τις αποφάσεις μαζί με εκπαιδευτικούς και γιατρούς, παρακολούθησαν την πορεία της επιδημίας καθημερινά και ανέπτυξαν μια κοινή γνώμη για το τι είναι επικίνδυνο και τι είναι απαραίτητο.

Ως αποτέλεσμα αυτών των συναντήσεων, ο Selçuk υπενθύμισε ότι η πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση ξεκίνησε στα σχολεία του χωριού και στα νηπιαγωγεία, και την 1η Μαρτίου, οι μαθητές δημοτικού σχολείου 1ης, 2ης, 3ης, 4ης και 8ης και 12ης τάξης θα ξεκινήσουν επίσης – Εκπαίδευση προσώπου.

“Όλες οι προετοιμασίες μας έχουν ολοκληρωθεί στο σημείο των επιδημικών μέτρων, ώστε να μπορείτε να διεξάγετε τις εξετάσεις σας πρόσωπο με πρόσωπο. Το 40% των μαθητών μας, που είναι σχεδόν οι μισοί από εσάς, έχουν ήδη ολοκληρώσει τις εξετάσεις τους. Αναβολή των εξετάσεών σας σήμερα θα αυξήσει το φορτίο της μελέτης σας στο εγγύς μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να εργαστείτε εγκαίρως για να αποφύγετε τη συσσώρευση προβλημάτων για τα επόμενα χρόνια.

Η υγεία σας είναι πάντα η προτεραιότητά μας στις αποφάσεις μας. Η υποστήριξη και η συνεργασία σας είναι σημαντικές για εμάς. Θα ξεπεράσουμε αυτές τις μέρες με προσπάθεια μαζί. Εστιάστε στα μαθήματα και την υγεία σας, παρακαλώ Σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους. “

.Source