“Για πρώτη φορά η κοινωνία δεν κατηγορεί το θύμα” Το … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Μία από τις πιο επιτυχημένες ηρωίδες του θεάτρου και της τηλεόρασης, η Ελένη Ραντού, επιστρέφει στο παρελθόν, την εποχή των πρώτων ονείρων και της αμέλειας, την επόμενη Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου (23:00) με την εκπομπή «Ερμητικά» της ΕΡΤ1 Έλενα Κατρίτση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Η διάσημη ηθοποιός σταματά στο Haydari, όπου μεγάλωσε, θυμάται όταν άρχισε ασυνείδητα να πάει λεωφορείο για τη γαλλική φιλολογία και, στη συνέχεια, στις δραματικές σχολές του Εθνικού Θεάτρου.

Μιλά για την περιοχή όπου γεννήθηκε, το συναίσθημα που είχε όταν ξεκίνησε. “Το ανώτατο όριο ήταν πολύ ξεχωριστό για κάποιον που ήρθε από μια γειτονιά εργατικής τάξης στο Αιγάλεω”, είπε.

Πολλοί ρόλοι που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια. Πρωταγωνιστούν: συγγραφέας, χαρισματικός, παραγωγός, σύζυγος, μητέρα, κόρη. «Στο στάδιο που είμαι τώρα ως κόρη, είμαι μητέρα γιατί η μητέρα μου χρειάζεται τώρα μητέρα. Δεν ξέρω, από την ταχύτητα που αποκτήθηκε ακούω το όνομά μου. “Μερικές φορές ρωτώ ποιος είμαι.”

Η Ελένη Ράντο μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο θέατρο για να βρει ηθοποιούς για τους κύριους ανδρικούς ρόλους στις παραστάσεις της. Πάρα πολλοί άντρες συγκεντρώνουν έργα παιχνιδιού για να μας αποφύγουν. Προφανώς αισθάνονται πιο άνετα μεταξύ τους. Στο παρελθόν, οι γυναίκες κυριάρχησαν στο θέατρο, αλλά σήμερα νομίζω ότι κυριαρχούν οι άνδρες.

Το Power φορά πάντα παντελόνι σε οποιοδήποτε πεδίο. Ανδρικό παντελόνι. Και η κατάχρηση εξουσίας φοράει επίσης ανδρικό παντελόνι. “Επειδή πρέπει να έχετε τη δύναμη να κάνετε κατάχρηση.”

Όσον αφορά τις περιπτώσεις κακοποίησης που έχουν αναφερθεί πρόσφατα στον κόσμο της τέχνης, τονίζει. “Για πρώτη φορά, ακούγοντας τέτοιες περιπτώσεις, το κοινό αντέδρασε χωρίς να κατηγορήσει το θύμα. Δεν το αποδίδει στον εαυτό του. «Ա Αχ խ: Τους ευχηθήκατε καλά. ” Υπάρχει μεγαλύτερη ευαισθησία στο σοκ του θύματος. Ίσως γι ‘αυτό “τώρα”.

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά επίσης για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. «Όταν ήμουν με τον Βασίλη, μόλις άρχισα, έπρεπε να σταθεί στο αποκορύφωμα μιας πολύ μεγάλης ιστορίας. Υπήρχε μια γυναίκα εκείνη που ήταν εξοργισμένη μαζί μου Αυτό που άκουσα. “Επειδή φορούσα μίνι, ήμουν φθηνή, ελαφριά, είπαν ότι θα το χρησιμοποιούσα.”

“Δεν νομίζω ότι με αγαπούσε περισσότερο από τον Βασίλη γιατί με δέχτηκε όπως είμαι. Δεν προσπάθησε να με αλλάξει, με σεβόταν, με εκτιμούσε πολύ, διακριτικά, χωρίς να το δείξει ούτε σε αυτόν ούτε σε μένα. Συνήθως υποθέτω. Διατηρήσαμε, προστατεύσαμε και διατηρήσαμε επίμονα αυτήν τη σχέση. Είναι ένας κύκλος ζωής που με φέρνει ειρήνη. “

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source