Για την πρώτη νίκη, την Ανόρθωση, ώστε η Ομόνοια να δραπετεύσει

Ένα μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί απόψε στον “Αντώνη Παπαδόπουλο”, κατά τη διάρκεια του οποίου η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει τον πρωταθλητή Ομόνοια (19:30).
Μπορεί κανείς να δει αμέσως στην κατάταξη ποια ομάδα έχει το ισχυρότερο κίνητρο να κερδίσει – είναι η “Ομόνοια”.

Ωστόσο, εκ μέρους της “Ανόρθωσης”, αναφέρθηκε σε όλους τους τόνους ότι η ομάδα δεν σκέφτεται να μην εναντιωθεί στην επανάληψη με το “APOEL”, αλλά κατά των τρεχόντων “πράσινων”.

Οι οικοδεσπότες έχουν κίνητρα. Το να τερματίσουμε την αρνητική παράδοση με την Ομόνοια τα τελευταία δύο χρόνια ως την πρώτη νίκη στα πλέι-οφ, φυσικά, να “κλειδώσεις” την τέταρτη θέση, η οποία υπό ορισμένες προϋποθέσεις θα δώσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ωστόσο, όλοι στη γραμμή “Lady” γνωρίζουν ότι ο αγώνας της χρονιάς είναι την επόμενη Τετάρτη, և απομένει να δούμε αν ο Timur Ketspayan θα κάνει αλλαγές. Το γεγονός είναι ότι όποιος αγωνίζεται για το στόχο δεν αλλάζει.

Από την άλλη πλευρά, η Ομόνοια πηγαίνει στον “Αντώνη Παπαδόπουλο”, είναι δυνατόν να κάνουμε το μεγαλύτερο βήμα για να κερδίσετε τον τίτλο. Οι Πράσινοι, αν πάρουν το διπλό, θα τρέξουν από το +4 στο AEL (είναι επίσης πιθανό ότι είναι εξαιρετικοί σε ισοπαλία) և + 6 από τον Apollon և θα παρακολουθήσουν το αύριο ντέρμπι Λεμεσού χωρίς άγχος, αλλά με πλεονέκτημα ισοπαλίας.

Το “Omonia” γνωρίζει ότι το σημερινό παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς, ότι προσφέρει πολύ περισσότερους από τρεις πόντους.

Source