Για τον θάνατο του 11χρονου Γιακόβοφ, θα τοποθετηθούν σημαίες Enistia στο ημισφαίριο

Σύλλογος Νέων Παραλιμνίου
“Ο Little Yakovos ήταν ποδοσφαιριστής στις ακαδημίες μας, αλλά είναι επίσης πιστός φίλος της ομάδας μας, ιδιοκτήτης εισιτηρίων σεζόν, με απίστευτη αγάπη για αυτόν, που μεγάλωσε η οικογένειά του, ο οποίος δίνει τόσες πολλές προσφορές και προσφορές στην ομάδα μας.”

Ταυτόχρονα, η ΕΠΓ αποφάσισε επίσης ότι η ομάδα τους, παίκτες όλων των ηλικιών, θα έπαιζε μαύρα στον επόμενο επίσημο αγώνα τους, αλλά θα μείνει σιωπηλός για ένα λεπτό.

Αυτή είναι η δήλωση ENP.

“Όλη η οικογένεια της ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΕΟΝ, με μεγάλη λύπη και πόνο, εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήριά της χθες, την ημέρα των Χριστουγέννων, στην οικογένεια και τους συγγενείς του μικρού Γιακόβοφ, που άφησαν τόσο άδικα και άδικα.

Ο Little Yakovos ήταν ποδοσφαιριστής των ακαδημιών μας, αλλά είναι επίσης πιστός φίλος της ομάδας μας, ιδιοκτήτης εισιτηρίων σεζόν, με απίστευτη αγάπη για αυτόν, που μεγάλωσε η οικογένειά του, ο οποίος δίνει τόσες πολλές προσφορές και προσφορές στην ομάδα μας.

Κακές λέξεις για να περιγράψουν τα συναισθήματα σε τέτοιες στιγμές. Ευχόμαστε στον Θεό να δώσει δύναμη και θάρρος στην οικογένεια.

Αποφασίστηκε ότι οι σημαίες του σπιτιού μας θα πρέπει να κυματίζονται μισά για τις επόμενες 9 ημέρες, οι παίκτες της ομάδας μας όλων των ηλικιών θα πρέπει να παίξουν με μαύρο χρώμα στον επόμενο επίσημο αγώνα τους, αλλά να κρατήσουν ένα λεπτό σιωπής.

Σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαχείρισης των ακαδημιών μας, άλλες αποφάσεις θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, οι οποίες ελήφθησαν για να τιμήσουν και να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του μικρού μας μέλους.

Good Heaven Angel, να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε στις ψυχές μας να δουν την Ένωσή σας από ψηλά, να χαίρονται. “

Source