“Για το SOS, Mario, το κάνει 2-3 φορές. Γιατί ένα τόσο μεγάλο σουτ στο 96ο; “

Εκτιμώντας ότι η απόδοση του Μάριου Χριστόφορου στον αγώνα APOEL-Εθνικού Άχνα ελέγχεται σε αρκετά () σημαντικά) σημεία, συνέχισε ο Χρήστος Σκαπούλης.

Αναλύοντας τον διαιτητή της εκπομπής “Gol kai Theama” του RIK, διευκρίνισε ότι το πρώτο γκολ του APOEL δεν πρέπει να μετρηθεί, ενώ έχασε επιπλέον χρόνο. Μίλησε για τα πρόστιμα που ζήτησε ο “Εθνικός”

Τι λέγεται λεπτομερώς;

11 ‘Ο στόχος της APOEL. Υπερβολικός χρόνος σε VAR. Είναι σαφές ότι ο παίκτης APOEL χρησιμοποιεί τα χέρια του. Ο διαιτητής ήταν κοντά, έπρεπε να το δει. Είναι αδύνατο να αναγκάσει το VAR να τον καλέσει և και τελικά να διαφωνήσει. SOS στον Mario, το κάνει για δεύτερη ή τρίτη φορά.

Το 18 μέτρα που απαιτείται από τον Εθνικό. Το χέρι του είναι ανοιχτό, οι οδηγίες είναι ξεκάθαρες. Εάν η μπάλα πάει στον παίκτη αφού χτυπήσει τον παίκτη στο κεφάλι, ο διαιτητής καλύπτεται για να αποφευχθεί ένα φάουλ. Εάν δεν χτύπησε, τότε έπρεπε να πυροβολήσει από το σημείο πέναλτι.

59ο δεύτερο γκολ της APOEL. Ένας απλός στόχος, δεν υπήρχε απολύτως τίποτα. Ένα καθαρό άλμα χωρίς παραβιάσεις. Μετράει σωστά.

96 – Η ποινή των 11 μέτρων που απαιτείται από τον “Εθνικό”. Από απόσταση, φαίνεται ότι ο παίκτης έπεσε με το σώμα του στα πόδια του αντιπάλου και τον γύρισε. Δεν είναι σαφές ότι δεν υπάρχει δεύτερο σχέδιο. Αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο μακριά.

Source