Γιγαντιαία επένδυση εκατομμυρίων δολαρίων από την Qaburga

Το Qaburga Restaurant, το οποίο ξεκίνησε τις δραστηριότητές του πριν από περίπου 1 έτος στο İnegöl, βρίσκεται στο ραντάρ ξένων επενδυτών που έρχονται στο İnegöl για επαγγελματικά ταξίδια. Η εταιρεία, η οποία έλαβε επαίνους για την αρχιτεκτονική της και την επιτυχημένη παρουσίαση και υπηρεσίες της σε πιάτα με κρέας, άρχισε να λαμβάνει προσφορές franchise. Η πρώτη συμφωνία συνήφθη στο Ερμπίλ, την εμπορική βάση του Ιράκ. Με αυτήν τη συμφωνία franchise, μια εταιρεία που εδρεύει στην Inegol έκανε το πρώτο βήμα για να γίνει διεθνής μάρκα.
Για πρώτη φορά, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων στο İnegöl αποφάσισε να κάνει μάρκα στο εξωτερικό. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι προσφορές άρχισαν να χύνονται στο Qaburga Renstorant, το οποίο άνοιξε η οικογένεια Güleç, ιδρυτής της εταιρείας επίπλων Dizani Home, στην εθνική οδό İnegöl-Bursa.
Προετοιμασία για μια σοβαρή δομή στην Τουρκία και στο εξωτερικό με το σύστημα franchise, η εταιρεία θα ανοίξει το πρώτο της εστιατόριο στο Erbil του Ιράκ. Η πλούσια κουζίνα της Qaburga, η οποία αποτελείται από διαφορετικές παρουσιάσεις συνθέτοντας το πλούσιο μενού ανατολικών και δυτικών πολιτισμών που παράγονται από επαγγελματίες σεφ καθώς και τοπικές γεύσεις τουρκικού πολιτισμού, θα εξυπηρετήσει τους Ιρακινούς και τους τουρίστες που πηγαίνουν στο Ιράκ.
ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΟΛΩΝ
Ο Γενικός Διευθυντής του εστιατορίου Qaburga Musap Güleç δήλωσε ότι οι πρόσφατες επενδυτικές προσφορές από διάφορες χώρες τους έκαναν χαρούμενους και είπε: «Είμαστε ακόμα ένα νέο ίδρυμα. Ωστόσο, παρά αυτό, άρχισαν να έρχονται αιτήματα από διαφορετικές χώρες η μία μετά την άλλη. Ως οικογένεια Güleç, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε το εστιατόριο με έδρα το İnegöl με το σύστημα franchise μετά τις συναντήσεις μας. Κάναμε μια συμφωνία με μια από τις σημαντικότερες οικογένειες του Ιράκ Ερμπίλ. Με επένδυση περίπου 2 εκατομμυρίων δολαρίων, θα ανοίξουμε το κομψό εστιατόριο της Erbil. Ο στόχος μας; Για να ανοίξουμε το πρώτο τουρκικό εστιατόριο με το όνομα Qaburga Company τον Απρίλιο του 2021 “

Υπάρχουν 5 ακόμη χώρες σε σειρά
Ο επιχειρηματίας Musap Güleç, δηλώνοντας ότι θέλει να αναδιαρθρώσει σε 5 ακόμη χώρες που συμμετέχουν στο επενδυτικό σχέδιο το 2021, δήλωσε: «Θέλουμε να ανοίξουμε τουρκικά εστιατόρια που εδρεύουν στο egnegöl με την επωνυμία Qaburga Company στον Καναδά, το Κουβέιτ, το Ντουμπάι και το Κατάρ, ειδικά στη βόρεια Κύπρο. Εργαζόμαστε σοβαρά σε αυτό το ζήτημα. Αξιολογούμε τις προσφορές και τα αιτήματα », είπε.
ΘΑ ΣΥΜΒΟΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΠΙΠΛΑ
Δηλώνοντας ότι η εσωτερική αρχιτεκτονική και ο εξοπλισμός των εστιατορίων που θα ανοίξουν θα παρέχονται επίσης από αυτούς, ο Güleç είπε, «Κάθε βήμα που πρέπει να ληφθεί και κάθε εστιατόριο που θα ανοίξει θα συμβάλει στην οικονομία της χώρας. Τραπέζια, πολυθρόνες, καρέκλες και ντουλάπια που θα χρησιμοποιηθούν σε αυτά τα εστιατόρια θα παραχθούν στο İnegöl. Φυσικά, αυτό θα αυξήσει τις εξαγωγές επίπλων μας », είπε.
Θα ανοίξουμε τα κεφάλια INEGOL στον κόσμο
Υπογραμμίζοντας ότι η ιδέα του εστιατορίου Qaburga είναι πιάτα με βάση το κρέας, ο Musap Güleç δήλωσε: «Αν και το φαγητό της ανατολικής και της Ανατολικής κουλτούρας είναι η κύρια ιδέα μας, θέλουμε να παρουσιάσουμε και να διαδώσουμε τη μοναδική γεύση, κεφτεδάκια του İnegöl στον κόσμο. Για αυτόν τον λόγο, τα κεφτεδάκια İnegöl θα περιλαμβάνονται επίσης στα μενού μας. ” Είπε.

Source