Γκουαρντιόλα. Τι γίνεται με τον Μέσι; Παίζοντας … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Υπάρχουν πολλές δημοσιεύσεις που συνδέουν το όνομα του Lionel Messi με το όνομα Pep Guardiola. Ο αστέρας της Αργεντινής πιστεύει ότι ο κύκλος του στη Βαρκελώνη έχει τελειώσει, αλλά το ζήτημα της παράτασης του συμβολαίου του παραμένει ανοιχτό.

Από την άλλη πλευρά, το “Manchester City” περιμένει να δει τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, καθώς είναι μία από τις ομάδες που αρχικά έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Messi.

Από την πρώτη ημέρα του νέου έτους, ο 33χρονος άσος έχει το δικαίωμα να μιλήσει με οποιαδήποτε ομάδα που θέλει να τον υπογράψει ως δωρεάν πράκτορα το καλοκαίρι. Υπάρχουν φήμες ότι η “Μάντσεστερ Σίτι” είναι μία από αυτές, եպ Ο Pep Guardiola ήθελε να πάρει θέση σε όλα αυτά τα νέα.

“Τι μπορώ να πω για τον Μέσι;” Ανήκει σε μια άλλη ομάδα αυτή τη στιγμή. Συγγνώμη, δεν μπορώ να πω τίποτα. Προσπαθώ πάντα να απαντώ σε κάθε ερώτησή σας. Αλλά δεν θα το κάνω τώρα. Είναι παίκτης της Βαρκελώνης, που τα λέει όλα.

Όσον αφορά τα βήματα μεταφοράς, γνωρίζετε τη γνώμη μου. Υπεύθυνος για αυτά τα θέματα είναι ο Chiki Begiristain, ο οποίος είναι ο τεχνικός διευθυντής μας. Ποτέ δεν μου άρεσε και δεν μου αρέσει να μιλάω για το τι μπορεί να συμβεί σε μερικούς από τους παίκτες μας. Μπορούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί μας. Μάλλον όχι.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, το καλύτερο είναι να το κάνετε πίσω από την κάμερα. Τα σχόλιά μου δεν πρόκειται να απαντήσουν ούτε να παρέχουν καμία συμφωνία. Ειδικά για παίκτες που δεν είναι στο City. «Σέβομαι τους παίκτες που παίζουν για άλλες ομάδες», δήλωσε ο 49χρονος προπονητής του Citizens.

Πηγή: gazzetta.gr

Source