Γνωρίστε τα όριά σας για να με προκαλέσετε!

Κάνοντας σκληρές δηλώσεις εναντίον του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μικοτάκη στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος του ΑΚ, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε, “Αλλά κόβουμε την κοιλιά μας, ώστε να γνωρίζετε καλά τους τρελούς Τούρκους.” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Κύρια σημεία από την ομιλία του Προέδρου Ερντογάν:

“ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ”

Απευθυνόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό Μικοτάκη, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε: «Μην με προκαλείτε, ξέρετε τα όριά σας. Εάν δεν ξέρετε, τότε κλωτσήσατε το τραπέζι, έφυγε. Εμπιστεύεστε μερικά βουνά, χιονίστηκε στα βουνά που εμπιστεύεστε , κανένας από αυτούς δεν θα σας ωφελήσει. Αλλά κόβουμε την κοιλιά μας, ώστε να γνωρίζετε καλά τους τρελούς Τούρκους. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

“Όλος ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι δεν θα επιτρέψουμε πλέον στους Τουρκοκύπριους να είναι θύματα του αδιεξόδου στο νησί για μισό αιώνα”, δήλωσε ο Ερντογάν. είπε.

Πρόεδρος Ερντογάν, “Τι κάνεις στο νησί στη μέση. Εμπιστεύεσαι το λάθος σου. Υποστηρίζει ακόμα μαζί σου από τον Χάνι είναι ένα μέρος για να έρθεις, εμπιστεύεσαι σε αυτό. Εάν κάνεις λάθος αν το εμπιστεύεσαι. Αλλά όποτε από αυτό που ερχόταν. Γνωρίστε αυτό, η Τουρκία στέκεται ψηλά, είναι στη θέση της και δεν γνωρίζει χρόνο που πρέπει να χρειαστεί. “Δμίλησε.

Ερντογάν, «Η ελληνική και ελληνική νοοτροπία, που αγνοεί την τουρκική κοινότητα στο νησί, καταδικάζει τις διαπραγματεύσεις σε αποτυχία για 50 χρόνια, δεν έχει νόημα να μιλήσουμε ξανά για τους παλιούς τύπους λύσεων. Το κυπριακό ζήτημα πρέπει τώρα να αντιμετωπιστεί με μια λύση -προσανατολισμένη προσέγγιση σύμφωνα με το πνεύμα της νέας εποχής. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΔΟΖΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

«Όταν κοιτάζουμε τις δηλώσεις της ελληνικής και της ελληνικής πλευράς, βλέπουμε ότι δεν υπάρχει η παραμικρή αλλαγή στη στάση τους που αγνοεί τους Τουρκοκύπριους. Τώρα δεν υπάρχει διέξοδος στην Κύπρο εκτός από τη λύση των δύο κρατών.

Source