Δέντρο Hatsgianis-Macripulia μπροστά από το δέντρο … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η Πρωτοχρονιά γιορτάστηκε από τον Μιχάλη Χατζηγιάνη eta και μετά τη Μακρυπούλια, in με τη σειρά του ευχήθηκαν το 2021.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Το ζευγάρι ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους και ευχήθηκε το νέο έτος μαζί με τους τετράποδους φίλους τους.

Φωτογραφία αφού η Macripulia δημοσίευσε αυτήν τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram, ένα τεράστιο κύμα σχολίων և αγάπη flood πλημμύρισαν το προφίλ του οικοδεσπότη.

Ο διάσημος οικοδεσπότης έγραψε περιγραφικά κάτω από τη φωτογραφία. “Συγχαρητήρια σε όλους μας ξανά. Εδώ είναι οι οικογενειακές ευχές που εμπνέονται από την προσωπική εμπειρία. Λεμόνι (ασυνήθιστος ντετέκτιβ). Εύχομαι να μην σταματήσετε ποτέ να σπουδάζετε και να αισθάνεστε ελεύθεροι. Άρης (εξοχικό σπίτι). Σας εύχομαι να είστε πάντα υγιείς, ασφαλείς και περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που σας αγαπούν. Ni ani (μαχητής της ζωής). Εύχομαι, παρά τις δυσκολίες, να ζεις κάθε λεπτό με ενέργεια και πάθος, σαν να ήταν το τελευταίο. “

Αυτός πρόσθεσε. Απλώς μας γνώρισε τότε. Η αγάπη-αγάπη είναι η τελευταία μας επιθυμία, γιατί η αγάπη, όταν την προσφέρετε γενναιόδωρα, αυξάνεται δέκα φορές για εσάς (և έχει οριστεί). 2021 Καλώς ήλθατε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source