Δέσποινα Ολυμπίου. Απομακρύνθηκε από το στάδιο J2US

Υπήρξε πολλή συζήτηση στο προηγούμενο “Just the Two of Us” καθώς ήταν ένα ντουέτο με τον “εκρηκτικό” ηθοποιό George Vor ian Annopoulos,

Σε μια συνέντευξη με το “Pop up” της Alpha, η Despina Olimpiu μίλησε για το χρόνο της στο J2US, ενώ έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Στο “Cursed” J2US, μετά την αναχώρηση του Ιανόπουλου, Ολυμπίου

Ο Γιώργος ή ο Ανόπουλος Δέσποινα Ολυμπίου

“Η σχέση μας με τον Γιώργο Βόρ και τον Αννόπουλο πέρασε από 40 κύματα και βράχια. Ο Τζορτζ είναι ένα άτομο που δεν ακούει κανέναν. Πιστεύει ότι αυτό που υπάρχει և θέλει να έχει πολλές δυσκολίες για να του δώσει κάτι. Ναι, έχω την ικανότητα και την υπομονή, αλλά φτάσαμε σε ένα σημείο όπου κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια μου. Δεν είμαι φιλονικώδης άνθρωπος, αλλά σε κάποιο σημείο ήμουν θυμωμένος γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να αγκαλιάσω τους γύρω μου, αλλά αρκεί να μην χάσω την μπάλα του αμοιβαίου σεβασμού. «Μας συνέβη λόγω αυτού, ήμουν θυμωμένος», είπε ο Κύπριος τραγουδιστής.

Τι κάνει η Despina Olimpiu με τον γιο της στη μέση της καραντίνας;

«Περάσαμε υπέροχα στο J2US, αλλά δυστυχώς είχα μια άμβλωση. Συνέβη πολύ νωρίς, κατά τον πρώτο μήνα και το μισό της εγκυμοσύνης. Ενώ αιμορραγούσα, πήγα στη σκηνή. Κανείς δεν το κατάλαβε αυτό. Το είπα μόνο σε ένα κορίτσι που ήταν στο καμαρίνι. «Δεν ήθελα αυτό να γίνει θέμα συζήτησης, διαφήμισης», αποκάλυψε, προφανώς ενθουσιασμένος.

Source