Δήλωση καταδίκης του Τουρκικού Κόσμου Αλληλεγγύης και Αλληλεγγύης προς τους Έλληνες

Η δήλωση της Τουρκικής Ένωσης Αλληλεγγύης και Αλληλεγγύης έχει ως εξής:

Στην κοινή συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά τη συνάντηση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος επισκέφθηκε τη χώρα μας, θεωρούμε απαράδεκτη τη στάση και τη συμπεριφορά που στοχεύει τη χώρα μας και το ευγενές μας έθνος, και καταδικάζουμε τον Έλληνα Υπουργό ως την Τουρκική Παγκόσμια Ένωση για τη στάση του.

Συνεχίζουν να δίνουν την εικόνα ότι δεν μπόρεσαν να απελευθερωθούν από τον ρόλο του χαλασμένου παιδιού της ΕΕ.

Ως τουρκική παγκόσμια ένωση, τους καλούμε από εδώ. Πρώτα απ ‘όλα, για τους γνωστούς μας που ζουν στη Δυτική Θράκη και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, είμαστε κουρασμένοι από την αδιαφορία σας και παραβλέπουμε τις διεθνείς συμφωνίες και διστάζουμε να εκφράσουμε ακόμη και την τουρκική τους ταυτότητα.

Έρχεστε και αρχίζετε να επιδεικνύετε στην Άγκυρα σαν να έχετε κάτι να αγοράσετε από εμάς.

Εάν υπάρχει ζήτημα δανείου, οι απαιτήσεις μας εξακολουθούν να ισχύουν ως προς το υπόλοιπο.

Μέχρι χθες, οι εκβιασμοί που κάνατε σε 12 νησιά, την Κρήτη και την Κύπρο, που μας ανήκαν ως 100% τουρκική γη (τους κατακτήσαμε από τους Ενετούς, όχι από εσάς), δεν έχουν κλείσει, σήμερα μιλάτε για τα χωρικά ύδατα , ο εναέριος χώρος, η μπλε πατρίδα.

Δεν μπορείτε να βρείτε άλλη χώρα εκτός από την Ελλάδα στον κόσμο με 6 μίλια χωρικών υδάτων και 10 μίλια εναέριου χώρου. Διαμαρτύρεστε συνεχώς στους αδελφούς σας ότι ο εναέριος χώρος μας παραβιάζεται όταν τα αεροπλάνα μας αρχίζουν να πετούν για 6 μίλια.

Η συμβουλή μας προς εσάς, ως περιφερειακή δύναμη çıktıp, δεν μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις καλής γειτονίας σας με ολόκληρο τον κόσμο έχει αποδεχτεί τη θέση της παγκόσμιας εξουσίας από τη Δημοκρατία της Τουρκίας.

Δεν θα υπάρξει κανένα όφελος για εσάς εκτός από βλάβες από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Αν θέλετε ειρήνη και σταθερότητα στη χώρα σας, πόσο μάλλον οι αυτόχθονες διακριτικές σας διακρίσεις, προσπαθήστε να ενισχύσετε τους δεσμούς της γειτονιάς σας. Θα δείτε ότι η συμπόνια και το έλεος του Τούρκου θα είναι αρκετή για να σας αγκαλιάσει.

Χαλίτ Κανάκ
Τουρκική Ένωση Αλληλεγγύης και Αλληλεγγύης
Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Αντίδραση Dendias από τον Cihat Yaycı: Είναι μια σαφής παραβίαση της Λωζάνης!

.Source