Δήλωση «μετάλλαξης κοροναϊού» από τον υπουργό Υγείας Κόκα:

Διαφήμιση

ΑΓΚΥΡΑ (AA) – Ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κόκα, “Δεν βρέθηκε γονιδιακή μετάλλαξη από το Ηνωμένο Βασίλειο σε δείγματα που συλλέχθηκαν από διάφορα μέρη της χώρας”. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Ο υπουργός Koca μοιράστηκε στο λογαριασμό του στο Twitter σχετικά με τη «μετάλλαξη ιών», «Τα εργαστήρια αναφοράς για τη δημόσια υγεία εξετάζουν τακτικά δείγματα από διάφορες περιοχές της χώρας μας προκειμένου να παρακολουθούν τις μεταλλάξεις και τις μεταβολές των μεταβολών στον ιό» έκανε την αξιολόγησή του.

Ο Κόκα σημείωσε τα εξής:

“Οι παραλλαγές και οι μεταλλάξεις που προσδιορίζονται στο πλαίσιο αυτών των ερευνών κοινοποιούνται στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Δείγματα PCR ατόμων που ήρθαν στη χώρα μας από την Αγγλία και δοκιμάστηκαν θετικά στο πλαίσιο εφαρμογών μέτρησης μετάλλαξης και δείγματα από διάφορες περιοχές της χώρας μας εξετάστηκαν με πλήρη μέθοδο προσδιορισμού αλληλουχίας γονιδίων στο εργαστήριο αναφοράς μας. Η γονιδιακή μετάλλαξη που αναφέρθηκε από το Ηνωμένο Βασίλειο δεν βρέθηκε στα δείγματα που ελήφθησαν από PCR θετικά κρούσματα που εισήλθαν στη χώρα από τις σχετικές χώρες, ούτε στα δείγματα που συλλέχθηκαν από διάφορα μέρη της χώρας. “

Ο υπουργός Κόκα δήλωσε επίσης ότι θα συνεχιστούν τακτικές επιθεωρήσεις.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source