Δήλωση «παραίτησης» του Δημάρχου του AKP του Νεβσεχίρ

Ο δήμαρχος του Νεβσεχίρ Ρασίμ Άρι από το AKP έκανε γραπτή δήλωση σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι παραιτήθηκε από το κόμμα του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην έδρα του AKP πρόσφατα, ισχυρίστηκε ότι ο Άρι πιέστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του επειδή διερευνά τη διαφθορά του προηγούμενου δήμαρχου του AKP και ότι ο Άρι παραιτήθηκε από το AKP

Σε μια δήλωση που μοιράστηκε σήμερα στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Άρι αρνήθηκε τον ισχυρισμό παραίτησης και είπε:

«20 χρόνια κύριου Προέδρου στη διαδικασία, όχι μόνο στην Τουρκία αλλά και στον κόσμο, η αδικία παρά όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες, έχει σταθεί όρθια ανέκαθεν αντιμετώπιζε την αδικία. Το κόμμα μας ενεργώντας σύμφωνα με αυτήν τη φιλοσοφία, ο Πρόεδρος όλων μας μάτια, σε αντίθεση με αυτό που δείχνει μια στάση που καλύπτει ποτέ τη διαφθορά και την κλοπή της συνεδριακής διαδικασίας της επαρχιακής προεδρίας στην πόλη μας.

Στην έδρα του κόμματος AK, όπου πήγα να το συμβουλευτώ, δεν έγιναν προτάσεις σχετικά με τη συνεχιζόμενη δικαστική και διοικητική διαδικασία. Θα ήθελα να δηλώσω ότι δεν είχα δηλώσεις σε καμία πλατφόρμα μετά τη συνεδρίαση της έδρας μου, όπως ισχυρίστηκε σε ορισμένα όργανα τύπου και μέσων ενημέρωσης, και ότι δεν πήρα συνέντευξη από κανέναν για αυτήν τη διαδικασία. Ζητώ ανεπιφύλακτα να μην ληφθούν υπόψη δηλώσεις που έγιναν εκτός από το κόμμα μου και εμένα. “

.Source