Δήλωση σχετικά με την επίσκεψη του Hulusi Akar στην Αγγλία

Τουρκία Σε γραπτή δήλωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ, Βρετανός υπουργός Άμυνας 7-9 Απριλίου 2021 δήλωσε ότι ήμουν επίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο μετά από πρόσκληση του Γουάλας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τονίστηκε ότι εκτός από τις συναντήσεις, επισκέφθηκε τον αερομεταφορέα του Πρίγκιπα της Ουαλίας και τις ειδικές δυνάμεις και αποκτήθηκαν πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες και τις δυνατότητές τους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, αναφέρθηκε ότι ανταλλάχθηκαν αμοιβαίες πληροφορίες και απόψεις για πολλά διμερή και περιφερειακά ζητήματα, ιδίως για τις εξελίξεις στο ΝΑΤΟ, το Αφγανιστάν, την Ανατολική Μεσόγειο και τον Εύξεινο Πόντο. Συμφωνήθηκε ότι θα ήταν επωφελές όσον αφορά την προστασία και την προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων τους. Επιπλέον, αξιολογήθηκαν πιθανές προσπάθειες για την αύξηση της συνεργασίας στον αμυντικό κλάδο. ” δόθηκαν πληροφορίες.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει λάβει ορισμένα μέτρα για να αποτρέψει τις δραστηριότητες της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK, αλλά αναμένονται περισσότερα. FETÖ Σημειώνοντας ότι είναι μία από τις χώρες όπου η τρομοκρατική οργάνωση εξακολουθεί να δραστηριοποιείται, FETÖ Παρέχοντας υποστήριξη στην Τουρκία στον αγώνα και υπογραμμίστηκε ότι πρέπει να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα.

Σημειώθηκε επίσης ότι ο Akar υπενθύμισε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν στενή συνεργασία σε διάφορα οπλικά συστήματα, εργαλεία, εξοπλισμό και ανταλλακτικά και ότι η άρση ορισμένων περιορισμών θα συμβάλει περαιτέρω σε αυτήν τη συνεργασία.

.Source