Δήλωση σχετικά με τη συμφωνία απορρήτου από το Whatsapp

Η νέα πολιτική απορρήτου του WhatsApp και οι αλλαγές σχετικά με την κοινή χρήση δεδομένων έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ενώπιον των χρηστών ως παράθυρο επιβεβαίωσης. Ενώ υπήρξε μεγάλη συζήτηση για το θέμα, το WhatsApp έκανε επίσης μια μακρά δήλωση.

Στη δήλωση του WhatsApp, δόθηκαν οι ακόλουθες πληροφορίες:

Ως WhatsApp, θέλουμε να διευκολύνουμε τους ανθρώπους να ψωνίζουν και να λαμβάνουν υποστήριξη από επιχειρήσεις.

Ενημερώνουμε την πολιτική απορρήτου μας για να αυξήσουμε περαιτέρω τη διαφάνεια και να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με τους πελάτες τους στο WhatsApp.

Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις θα έχουν την επιλογή να λαμβάνουν ασφαλείς υπηρεσίες φιλοξενίας μέσω της μητρικής μας εταιρείας Facebook. Αυτή η ενημέρωση δεν αλλάζει την κοινή χρήση δεδομένων του WhatsApp με το Facebook.

Δεν επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επικοινωνούν ιδιωτικά με φίλους ή οικογένεια όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο. Μοιραζόμαστε ήδη τη νέα μας πολιτική μέσω WhatsApp για να επιτρέψουμε χρόνο στους χρήστες μας να ελέγξουν τον επόμενο μήνα.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τελευταία ενημέρωση και τι σημαίνει για τους χρήστες μας, το WhatsApp Manager Will
Δείτε τις εξηγήσεις του Cathcart και τις ακόλουθες ερωτήσεις και απαντήσεις:

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Επηρεάζει τη σχέση του WHATSAPP με το FACEBOOK;

Αυτή η ενημέρωση δεν αλλάζει την κοινή χρήση δεδομένων του WhatsApp με το Facebook. Όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο, δεν επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επικοινωνούν ιδιωτικά με φίλους ή οικογένεια.

Ως WhatsApp, αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην προστασία του απορρήτου των ανθρώπων και κοινοποιούμε τις πολιτικές απορρήτου τους στους χρήστες μας. Επικοινωνούμε απευθείας με τους χρήστες μας στο WhatsApp σχετικά με αυτές τις αλλαγές για να τους δώσουμε ένα μήνα να ελέγξουν τη νέα πολιτική.

ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙ ΤΟ FACEBOOK ΣΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ WHATSAPP ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οι συνομιλίες και τα μηνύματα που κάνετε με φίλους και συγγενείς στο WhatsApp προστατεύονται με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο.
Η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο διασφαλίζει ότι η φωτογραφία, ηχογράφηση, βίντεο ή μήνυμα που στέλνετε διαβάζεται / ακούγεται μόνο από εσάς και από το άτομο με το οποίο μιλάτε.

Τρίτα μέρη, ούτε καν το WhatsApp ή το Facebook, δεν μπορούν να δουν αυτό το περιεχόμενο.

Αυτό συμβαίνει επειδή, χάρη στην κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, τα μηνύματά σας ασφαλίζονται με κλειδαριά και μόνο ο δέκτης και έχετε τη δυνατότητα να το ξεκλειδώσετε και να το διαβάσετε.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

Όσο για όλους τους χρήστες, οι χρήστες έχουν επίσης το ίδιο απόρρητο που αναφέρεται παραπάνω και στην Τουρκία, συνεχίζει να προστατεύεται με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και χαρακτηριστικά ασφαλείας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ WHATSAPP ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;

Ενώ τα περισσότερα άτομα χρησιμοποιούν το WhatsApp για συνομιλία με φίλους και συγγενείς, όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσεγγίζουν επιχειρήσεις μέσω του WhatsApp επίσης.

Ενημερώνουμε την πολιτική απορρήτου μας για να αυξήσουμε περαιτέρω τη διαφάνεια και να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με τους πελάτες τους στο WhatsApp.

Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις θα έχουν την επιλογή να λαμβάνουν ασφαλείς υπηρεσίες φιλοξενίας μέσω της μητρικής μας εταιρείας Facebook.
Ωστόσο, άτομα που δεν προτιμούν να στέλνουν μηνύματα ή να επικοινωνούν με επιχειρήσεις στο WhatsApp δεν θα επηρεαστούν από αυτήν την αλλαγή.

Τι συμβαίνει στις 8 Φεβρουαρίου;

Η ενημέρωση δεν αλλάζει την κοινή χρήση δεδομένων του WhatsApp με το Facebook και δεν επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επικοινωνούν ιδιωτικά με φίλους ή συγγενείς όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο.

Όλοι οι χρήστες που επιθυμούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το WhatsApp πρέπει να συμφωνήσουν με τους νέους όρους υπηρεσίας έως τις 8 Φεβρουαρίου.

Όλοι οι χρήστες που θέλουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το WhatsApp θα μπορούν να συνεχίσουν τη χρήση τους επιβεβαιώνοντας τους τρέχοντες όρους υπηρεσίας.

.Source