Δήλωση της Προεδρίας σχετικά με τον υπάλληλο επικοινωνίας

πανό61

Η Προεδρία ανακοίνωσε ότι η είδηση ​​ότι ένα άτομο από την Προεδρία ήλθε σε επαφή με την υπόθεση covid-19 είναι αλήθεια, αλλά η δοκιμή του ατόμου ήταν αρνητική και ότι ήταν σε καραντίνα επαφής.

Σε γραπτή δήλωση της Προεδρίας, «Ορισμένες ειδήσεις ανέφεραν ότι ένα άτομο που εργάστηκε στην Προεδρία ήταν σε επαφή. Οι εν λόγω πληροφορίες είναι σωστές. Ωστόσο, παρόλο που το αποτέλεσμα της δοκιμής του υπαλλήλου μας είναι αρνητικό, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καραντίνα επαφής. Δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε. Επιπλέον, έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα στο πλαίσιο της Προεδρίας ».

Στη δήλωση, όλοι οι ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων τριών νοσοκόμων που είχαν θετικά αποτελέσματα, επιθυμούσαν επείγουσα ανάρρωση.

Η δήλωση ανέφερε, “Σε αυτή την περίπτωση, για άλλη μια φορά δηλώνουμε ότι όλοι οι άνθρωποι μας πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανόνες σχετικά με τις μάσκες, την απόσταση και την υγιεινή σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία και ευχόμαστε τόσο η χώρα μας όσο και ο κόσμος να αφήσουν πίσω αυτήν τη διαδικασία το συντομότερο δυνατό.”

Source