Δήλωση του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τη συνάντηση Lavrov-Çavuşoğlu

Δήλωση του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τη συνάντηση Lavrov-Çavuşoğlu

Στη δήλωση του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τη συνάντηση του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αναφέρεται: «Ελπίζουμε ότι οι δύο χώρες θα ενισχύσουν το στρατηγικό όραμα για διεθνή προβλήματα, λαμβάνοντας υπόψη τα εθνικά τους συμφέροντα».

Δήλωση του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τη συνάντηση Lavrov-Çavuşoğlu

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Mevlut Cavusoglu αύριο η Ρωσία στην πόλη του Σότσι της Ρωσίας θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Πριν από τη συνάντηση, το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών είχε δηλώσει σχετικά με τη συνάντηση.

Υπουργείο Εξωτερικών, οι συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας Κορωνοϊόςσχετικά με το εμβόλιο Sputnik V κατά της δηλώσεως που έθεσε το στόχο της επέκτασης της συνεργασίας, «η πανδημία, έθεσε τους Ρώσους και Τούρκους εταίρους, όπως η κορώνα της Ρωσίας που αναπτύχθηκε κατά της παραγωγής εμβολίων Sputnik V, η εμφάνιση μιας πολλά υποσχόμενης περιοχής αλληλεπίδρασης, όπως η τοπική προσαρμογή στην Τουρκία. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σκοπεύουμε να επιβεβαιώσουμε το ενδιαφέρον μας για την επέκταση της συνεργασίας μας σε αυτόν τον τομέα. Ελπίζω να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Υπουργού της Κοινής Ομάδας Στρατηγικού Σχεδιασμού στο πλαίσιο της Ρωσίας και των αμοιβαία επωφελών σχέσεων μεταξύ της Τουρκίας και περαιτέρω να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη των δύο χωρών και να ενισχύσει το στρατηγικό όραμα για διεθνή ζητήματα λαμβάνοντας υπόψη το εθνικό συμφέρον », ανέφερε η δήλωση.

Επιπλέον, στη δήλωση, δηλώθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις της 8ης Κοινής Ομάδας Στρατηγικής Σχεδιασμού μεταξύ των δύο χωρών και έγινε μια υπενθύμιση σχετικά με τα αποτελέσματα προηγούμενων συναντήσεων.

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source