Δήλωση «χιονόπτωσης» από την κυβέρνηση της Κωνσταντινούπολης

Η Διοίκηση της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε ότι θα εμφανιστεί χιόνι στην πόλη από το Σάββατο.

Στη δήλωση με τίτλο “Χιονοπτώσεις αναμένεται στην Κωνσταντινούπολη” της Διοικητικής Αρχής, αναφέρεται ως εξής:

Σύμφωνα με τις αξιολογήσεις της 1ης Περιφερειακής Διεύθυνσης Μετεωρολογίας στην Κωνσταντινούπολη, ο καιρός ήταν βροχερός στις 14 Ιανουαρίου και στις 15 Ιανουαρίου. Εκτιμάται ότι θα διακόπτεται με χιόνι από το Σάββατο (16 Ιανουαρίου).

14.01.2021 Πέμπτη: Εν μέρει συννεφιά, εκτιμάται ότι θα είναι διαλείπουσα βροχή μέχρι τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία του αέρα αναμένεται να είναι 3 ° / 6 ° βαθμούς.

15.01.2021 Ακριβώς: Εκτιμάται ότι θα είναι πολύ συννεφιασμένη, διαλείπουσα βροχή, χιονόνερο και ελαφρύ χιόνι από τις πρωινές ώρες έως το μεσημέρι. Η θερμοκρασία του αέρα αναμένεται να είναι 1 ° / 5 ° βαθμούς.

16.01.2021 Σάββατο: Υπολογίζεται ότι είναι μερικώς νεφελώδης, χιονόπτωση από το μεσημέρι και χιονόπτωση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία του αέρα αναμένεται να είναι 0 ° / 4 ° βαθμούς.

17.01.2021 Κυριακή: Εκτιμάται ότι θα είναι πολύ συννεφιά και με διαλείπον χιόνι. Η θερμοκρασία του αέρα αναμένεται να είναι 0 ° / 2 ° βαθμούς.

18.01.2021 Δευτέρα: Εκτιμάται ότι θα είναι πολύ συννεφιασμένο και με διαλείπον χιόνι μέχρι τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία του αέρα αναμένεται να είναι -2 ° / 4 ° βαθμούς.

Του ανέμου Εκτιμάται ότι θα φυσάει από τις βόρειες και βορειοδυτικές κατευθύνσεις με μέτρια ένταση και περιστασιακά έντονα (30-60 km / h).

Θερμοκρασίες; Εκτιμάται ότι οι θερμοκρασίες του αέρα θα είναι 3 έως 5 βαθμούς κάτω από τις εποχιακές προδιαγραφές.

.Source