Δήλωση «128 δισεκατομμυρίων δολαρίων» από τον Εκπρόσωπο του AK Party AKelik – Τρέχουσες ειδήσεις, Breaking News, Turktime News Portal

Εκπρόσωπος του κόμματος AK Çelik, Όσον αφορά τη δήλωση των συνταξιούχων θαυμαστών, είπε, “Γιατί εκείνοι που το υιοθετούν αμέσως είναι κάτι που πρέπει να ρωτηθεί εάν το περιεχόμενο και ο χρόνος αλλάξουν. Το να μας ζητήσετε δεν είναι θέμα που πρέπει να εξηγηθεί ορθολογικά.”

Ατσάλι “CHP Οι συνταξιούχοι θαυμαστές αυξάνουν συνεχώς το ζήτημα των 128 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να καλύψουν την αριστοκρατική στάση τους στη δήλωση. “Η καλύτερη απάντηση δόθηκε από τους αναπληρωτές τους.”

Çelik, Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος ΔένδιαςΣημείωσε τα ακόλουθα σχετικά με τις δηλώσεις:

“Εξαιρετικά φανατικοί, ασεβείς Η δημοκρατία της Τουρκίαςκαι το έθνος μας, θα εισέλθει στην ιστορία της διπλωματίας ως παράδειγμα ανυπόφορου. Για πρώτη φορά είδαμε έναν υπουργό να μιλά για την κυριαρχία της χώρας του, όχι της χώρας του αλλά της ΕΕ. Λέμε ότι είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε τη διαπραγματευτική διαδικασία με την Ελλάδα σε μια έξυπνη γλώσσα, με μια έξυπνη κατάσταση κατανόησης και σύμφωνα με τον αμοιβαίο σεβασμό για τις μεθόδους διαπραγμάτευσης. “

Επικρίνοντας τη στάση της Ελλάδας απέναντι στους πρόσφυγες, ο Çelik είπε, “Τα στοιχεία της ελληνικής ακτοφυλακής προσπαθούν να υπογράψουν σφαγή ρίχνοντας βενζίνη και προσπαθώντας να την κάψουν”

Ο Çelik συνέχισε ως εξής:

“Θάψατε τις αξίες που ονομάζετε δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα, διεθνείς σχέσεις στα ύδατα της Μεσογείου. Αποθηκεύστε τις και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να μιλήσετε για άλλα ζητήματα. Πραγματοποίησαν βίαιες πράξεις όπως βύθιση σκαφών, ώθηση πάνω από 80 χιλιάδες πρόσφυγες στα χωρικά μας ύδατα σε 3 χρόνια Ευρωπαϊκή Ένωση δυστυχώς είναι σιωπηλός απέναντι σε αυτό. “

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΛΕΣΤΙΝΗ»

Ο Celik είπε, “Αναμφίβολα, είμαστε στο πλευρό της Παλαιστίνης. Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα δικαιώματα και τους νόμους των Παλαιστινίων αδελφών μας και να λάβουμε τις απαραίτητες στάσεις σχετικά με αυτό”, είπε.

Σχετικά με το ζήτημα της έντασης Ρωσίας-Ουκρανίας, ο Çelik είπε, ” Ρωσία, Ουκρανία και ΟΑΣΕ Θέλουμε να επιλυθεί μέσω της διπλωματίας στο πλαίσιο της τριμερούς ομάδας επαφών μεταξύ των δύο μερών “, είπε.

Η ίδρυση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Βόρειας Κύπρουόταν η πορεία της απόφασης για την αξιολόγηση του Steel σχετιζόταν, “Φυσικά, υπάρχουν βήματα που το άλογο της Τουρκίας. Ο Πρόεδρος Τατάρ είπε ότι πρέπει να διορθωθεί. Επομένως, ο συντονισμός θα συνεχίσει να παρακολουθεί τη διαδικασία με τέτοιο τρόπο. δεν μπορεί να θυσιάσει », είπε.

Steel, το ζήτημα του νέου συντάγματος λειτουργεί, “Κόμμα AKΘα εργαστούμε Λαϊκή Συμμαχία θα συνεργαστούμε επίσης. Και τα δυο Κόμμα AK‘το σπίτι MHPΟι πολιτικές αντιπροσωπείες από την Τουρκία θα συνεχίσουν να συζητούν τη διαδικασία. Εδώ, μετά την ωρίμανση, φυσικά θα μιλήσουμε με άλλα μέρη “, απάντησε.

Source