Δήλωση «Aleksey Navalnıy» από τη Μέρκελ: «Ανησυχούμε πολύ»

class = “cf”>

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ απάντησε στις ερωτήσεις των βουλευτών κατά την εαρινή σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE).

Απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με τον Ναβάλνι, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση στη Ρωσία, η Μέρκελ δήλωσε ότι η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχετικά με τη Ναβάλνι στο παρελθόν είναι σημαντική.

“Ανησυχούμε πολύ για τον Alexei Navalny αυτές τις μέρες. Εργαζόμαστε και ανησυχούμε για την παροχή κατάλληλης ιατρικής περίθαλψης σε (Navalniy) με άλλους. Προσπαθούμε να δείξουμε την επιρροή μας”, δήλωσε η Μέρκελ. είπε.

Δηλώνοντας ότι υπάρχουν πάρα πολλές συγκρούσεις που κάνουν τις σχέσεις με τη Ρωσία δύσκολες, η Μέρκελ είπε, “Είμαι ακόμα κάποιος που λέει ότι πρέπει πάντα να μιλάμε μεταξύ μας” είπε.

Η Μέρκελ χαρακτήρισε την κατάσταση εδώ «ανησυχητικά τεταμένη», καθώς η Ρωσία συγκεντρώνει στρατεύματα στα ουκρανικά σύνορα.

“Ο Πούτιν είναι δολοφόνος;” Η Μέρκελ είπε, “Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα πει το θέμα με τα δικά μου λόγια. Όταν υπάρχει κριτική γι ‘αυτόν, δεν το καθυστερώ, το λέω σε ιδιωτικές συναντήσεις.” έδωσε την απάντηση.

class = “cf”>

Δηλώνοντας ότι υπάρχουν ευκαιρίες δράσης με τις ΗΠΑ, η Μέρκελ δήλωσε ότι ελπίζει να βρίσκεται σε εποικοδομητική συνεργασία με τις ΗΠΑ σε πολλά θέματα όπως η Συρία, η Λιβύη, η Μιανμάρ και η προστασία του κλίματος.

Η Μέρκελ τόνισε ότι βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τις ΗΠΑ, ειδικά για την αναζωογόνηση της πυρηνικής συμφωνίας με το Ιράν, “Είναι πολύ καλά νέα ότι το κάνουμε αυτό με τις ΗΠΑ”. χρησιμοποίησε την έκφραση.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την Κύπρο, η Μέρκελ δήλωσε ότι σύντομα θα διεξαχθούν συνομιλίες με την πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ). Δηλώνοντας ότι αυτές οι συναντήσεις θα είναι δύσκολες, επανέλαβε ότι στις συνομιλίες του με τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απαιτείται πρόοδος σε αυτό το θέμα.

Bigpara για Crypto Money Markets

Bigpara για Crypto Money Markets

.Source