“Δίνουμε μεγάλη σημασία στα μέτρα κοραναϊού …”

Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού Ώριμος θείος, σε όλα τα σχολεία της χώρας μας Κορωνοϊός σημείωσε ότι αποδίδουν μεγάλη σημασία στα μέτρα τους.

Ο υπουργός Amcaoğlu επισκέφθηκε ορισμένα σχολεία στην Αμμόχωστο και το Iskele την Παρασκευή.

Ο Amcaoğlu, μαζί με τους διευθυντές του τμήματος που είναι συνδεδεμένοι με το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού, επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, το νηπιαγωγείο πρακτικής, το γυμνάσιο Çanakkale, το γυμνάσιο Canbulat Özgürlük και το δημοτικό σχολείο Polatpaşa στην Αμμόχωστο. Έδωσε τα καλά νέα για το νέο έργο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και γυμνασίου στην Αμμόχωστο.

Ο υπουργός Amcaoğlu εξέτασε τη γη του σχολείου που θα κατασκευαστεί από την οικογένεια Günsel σε αυτό το ατύχημα, ενώ εξέτασε την κατασκευή του κτηρίου του Τουρκικού Maarif College στο İskele. Ο δήμαρχος Hasan Sadıkoğlu συνόδευσε τις συναντήσεις του υπουργού Amcaoğlu στην προβλήτα.

Ο υπουργός Amcaoğlu έλαβε πληροφορίες από τους διαχειριστές του σχολείου και τους δασκάλους για όλα τα προβλήματα, ειδικά Κορωνοϊός Είδε επί τόπου τα μέτρα που σχετίζονται με την επιδημία και υπενθύμισε ότι όλα τα απαραίτητα έγιναν από αυτή την άποψη.

Ο υπουργός Amcaoğlu ζήτησε από τους γονείς να είναι πολύ προσεκτικοί στο σπίτι και να επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την προστασία τόσο των ίδιων όσο και των παιδιών τους από πιθανό κίνδυνο μόλυνσης, πέρα ​​από τα μέτρα που λαμβάνονται στα σχολεία.

.Source