Δείτε τι κάνατε στο Protathlima.com

Από τον COSTAS PANAGIOTOS

Μια άλλη δυνατή γροθιά, μια μεγάλη οπισθοδρόμηση, μια ακόμη φορά όταν οι άνθρωποι του APOEL είναι γεμάτοι πικρία και απογοήτευση. Τα γαλάζια-κίτρινα θέλουν, αλλά δεν μπορούν να σηκώσουν το κεφάλι τους, έχουν πέσει σε μια κατάσταση που δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται.

Το να υποφέρετε από κοροναϊό είναι μια αιτία που έχει επηρεάσει ολόκληρη την κατάσταση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία για την κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα σε μεγάλο μέρος της συνάντησης με την ΕΠΓ. Η ήττα της ομάδας, ότι η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα από τα θέματα προτεραιότητας μέχρι στιγμής, είναι μια άλλη σοβαρή απόδειξη ότι η φετινή ομάδα είναι πολύ προβληματική για να μπορέσει να ελπίζει για πολλά διαφορετικά πράγματα στο μέλλον με αυτό το υλικό.

Πραγματικά, βλέποντας το APOEL, νομίζετε ότι είναι μια πραγματική ομάδα ή απλά μια ομάδα που ήρθε στο πεδίο για διασκέδαση, για να περάσει το χρόνο τους; Είναι σαν να παίζουν σε ένα γειτονικό γήπεδο, για να τρέξουν,, ό, τι χρειάζεται να γίνει, αφήστε το να γίνει. Η ομάδα που σάρωσε τα πάντα τα προηγούμενα χρόνια, η οποία συνήθιζε να μπαίνει στο πεδίο էր ήταν μια καινοτομία σε περίπτωση απώλειας πόντων, έχει πλέον γίνει η χαρά κάθε αντιπάλου και οι αριθμοί επιβεβαιώνουν την αλήθεια της ιστορίας. Είναι πραγματικά αμφισβητήσιμο εάν οι παίκτες που επέλεξαν να φέρουν το APOEL γνωρίζουν από πού ήρθαν να παίξουν μπάλα, επειδή δεν σέβονται τον εαυτό τους ή την ομάδα για την οποία παίζουν.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, οι άνθρωποι χάνουν δικαιολογημένα την υπομονή τους, το χειρότερο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι αυτό είναι το πάτωμα, ή μπορούν να το έχουν μέσα τους.

Ρεαλιστικά, όσον αφορά τα σκορ, το APOEL βρίσκεται επί του παρόντος στη ζώνη των ομάδων που απειλούνται με εξαφάνιση, η κατάσταση στο έδαφος του συλλόγου և μόνο με πουκάμισο չի δεν μπορεί να αλλάξει. Όλοι όσοι βρίσκονται στο κτίριο APOEL πρέπει να καθίσουν και να δουν τι έχουν κάνει.

Η ομάδα πηγαίνει πραγματικά από λάθος σε λάθος, από λάθος σε λάθος – για αυτό το τμήμα ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτο-κριτική του, αλλά κυρίως να βρει λύσεις. Όσοι δεν μπορούν և η μπάλα να πάρουν τον καθένα, είναι πιο ειλικρινές να πούμε և φεύγουν. Στο APOEL, κανείς δεν πρέπει να είναι στη δυστυχία που έχουν μετατραπεί σε μια σειρά λαθών σε όλα τα επίπεδα.

Source