Δεδομένα με ξένο σύνδεσμο – Super Sport FM

Περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο ζήτημα των ξένων διαιτητών μετά το τέλος του ντέρμπι στο PAP μετά τη θέση του Νίκου Κίρζη.

Σας υπενθυμίζουμε όταν γράψαμε στις 13 Φεβρουαρίου ότι η σκηνή γύρω από τον διαιτητή και τη μείωση των ξένων διαιτητών λόγω των πλέι οφ της Κύπρου έχει αλλάξει δραματικά.

Αρχικά, αποφασίστηκε να στραφούν σε ξένους διαιτητές για τη μείωση τόσο των λαθών όσο και της προκατάληψης στη διαδικασία, ως αποτέλεσμα της οποίας η Ομοσπονδία θα πρέπει να πληρώσει μεγάλο κόστος, το οποίο θα είναι δύσκολο να καλυφθεί λόγω των πλέι οφ. Προφανώς ήταν υπέρ των ξένων διαιτητών, αλλά η KOP εξήγησε ότι προς το παρόν δεν μπορούσε να πληρώσει 10.000 ευρώ για κάθε αγώνα για να φέρει ξένους διαιτητές.

Στην πραγματικότητα, είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να αναφερθούν διαιτητές από ορισμένες χώρες, δεδομένου ότι υπήρχε ο κοροναϊός.
Το όλο θέμα συζητήθηκε στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της KOP όταν ο Πρόεδρος George W. Kumas ενημέρωσε τις ομάδες για τις απόψεις του KOP. Αυτό το ταμείο δεν μπορεί να καλυφθεί, καθώς η ομοσπονδία έχει ήδη πληρώσει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ φέτος για να υποστηρίξει και να εφαρμόσει το VAR στα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Αυτό που έχουμε γράψει είναι αυτό που θα συμβεί εάν ορισμένες ομάδες σκοπεύουν να επιμείνουν στους ξένους διαιτητές.
Σε αυτήν την περίπτωση, η απόφαση του KOP είναι ότι δεν θα υπάρξουν εξαιρέσεις, ότι η ομάδα δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει για την προσγείωση ξένων διαιτητών από το δικό της ταμείο.

Δηλαδή, εάν, για παράδειγμα, η ομάδα Α ή Β θέλει να έχει ξένους διαιτητές στα παιχνίδια τους, δεν θα είναι σε θέση να τους φέρει μόνος του և να πληρώσει τα έξοδα, καθώς η απόφαση που θα ληφθεί είναι οι Κύπριοι διαιτητές σε όλους Παιχνίδια. στα πλέι οφ և καμία εξαίρεση με ξένες μάσκες για ειδικά παιχνίδια և εις βάρος των δικών τους ομάδων.
Τώρα περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες, ανεξάρτητα από το αν συνεπάγεται κάτι τέτοιο, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τα παράπονα που θα προκύψουν από ορισμένες διοικήσεις, καθώς και από την πλειοψηφία των οπαδών ειδικών ομάδων που προτιμούν. ξένοι διαιτητές. Ήταν ήδη από τον Απόλλωνα απόψε πιο σημαντικό.

ALKIS BOS SOS

Στοιχηματίστε στην ALFA. Παίξτε online և λάβετε μπόνους 100% έως 100 եվ στην πρώτη κατάθεση

Source