Δειγματοληψία 42 ετών Στέλιου στη μνήμη της Ελένης Ματέου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δίπλα στον 42χρονο Στέλιο Γεωργίου, πατέρα τεσσάρων, που μάχεται από αιματολογικές κακοήθειες από τα Χριστούγεννα του 2019, είναι η οικογένεια της Ελένης Ματέου.

Στη μνήμη του θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο την Κυριακή 18 Απριλίου και θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία από κοινού με το Ίδρυμα Karaiskakeio στο Πολιτιστικό Κέντρο Λιβαδειών στο Καλαμπουργκ στις 9 π.μ. 00-11: 00:

“Ο Στέλιος Γεωργίου ζητά τη βοήθειά μας στην προσπάθεια να βρει έναν δότη μυελού των οστών για να πραγματοποιήσει νέα μεταμόσχευση στο εξωτερικό, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα βρεθεί ο νικητής”, είπε ένα μήνυμα από την οικογένεια της Ελένης Ματέου.

«Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από τότε που έφυγε η Έλεν». Τρεις μήνες αφότου άφησε μια κενή καρέκλα, ένα σπίτι χωρίς χαμόγελο, μαζί με πολλούς από εμένα, «Στη μνήμη της Έλεν Μάθιου», η Έλεν μας, που δίδαξε με αγάπη την αγάπη, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, Ημέρα μνήμης – “στη μνήμη του” ημέρα δειγματοληψίας, σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπουργικής Λιβαδειάς. 09: 00-11: 00, για τον Στέλιο Γεωργίου, έναν πατέρα τεσσάρων που εργάζεται σε μια μεταμόσχευση μυελού των οστών. Ο Στέλιος, 43 ετών, μάχεται από αιματολογική κακοήθεια από τα Χριστούγεννα του 2019. Ο Στέλιος Γεωργίου ζητά τη βοήθειά μας στην προσπάθεια εύρεσης δωρητή μυελού των οστών για να πραγματοποιήσει νέα μεταμόσχευση στο εξωτερικό, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει νικητής. »»:

Source