Δεκαοκτώ νέοι διοργάνωσαν ένα τριμερές πάρτι την ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά “πολέμησαν”

Από τον Χριστόφορο Νέστορο

Η αστυνομία με ταραχές εισέβαλε σε ράλι την Παρασκευή, απομακρύνοντας 79 διαδηλωτές με φορτηγό.

Ο πρωταθλητής Πάφου με 29 παράπονα, ακολουθούμενος από τη Λεμεσό με 21, τη Λευκωσία με 15, τη Λάρνακα με 8 και την Αμμόχωστο με 6.

Είκοσι δύο πολίτες αναφέρθηκαν για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 9 μ.μ. 3 στη Λευκωσία, 9 στη Λεμεσό, 2 στη Λάρνακα, 4 στην Πάφο και 4 στην Αμμόχωστο.

Ελένη Κωνσταντίνου – Εκπρόσωπος της Αστυνομίας
«Αναφέρθηκαν 25 πολίτες ότι δεν χρησιμοποίησαν προστατευτικές μάσκες έξω, και 14 για μη χρήση μάσκας σε οχήματα».

ΜΕΡΟΣ … ΚΟΡΩΝΗ

Αγνόησαν εντελώς τα περιοριστικά μέτρα · οργάνωσαν ένα μαζικό πάρτι μέχρι 18 νέων στο σπίτι της Κόνια το πρωί, θέτοντας τη γειτονιά στα πόδια της, ως αποτέλεσμα της οποίας η αστυνομία έλαβε μια σειρά διαδηλώσεων.

Τέλος, το πάρτι σταμάτησε απότομα λίγο πριν τις 2 π.μ., όταν τα μέλη του ΟΠΕ Πάφου επέστρεψαν στο σπίτι για να επιθεωρήσουν. Κάποιοι προσπάθησαν ακόμη και να ξεφύγουν παίζοντας κρυφτό με την αστυνομία, αλλά τελικά βρέθηκαν.

Η αστυνομία τον έβαλε με χειροπέδες, ένας 25χρονος άντρας στην Έμπα, ο οποίος είχε σπάσει την πινακίδα του, οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών, χωρίς πιστοποιητικό δοκιμής ΜΟΤ, και είχε στην κατοχή του ορισμένα εργαλεία κλοπής κάνναβης.

Η αστυνομία, ωστόσο, προετοιμάζει το σχέδιό τους για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς.

Source